Ana sayfa Dizi Haberleri Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosu bomba gibi oldu!

Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosu bomba gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV için hazırlıkları devam eden Son Nefesime Kadar isimli dizi projesinden her geçen gün yeni haberler gelmeye devam ediyor. Pastel Film tarafından hazırlanan polisiye dram projesinde Nurgül Yeşilçay başrol kadın oyuncusu olarak yer alıyor.

Geçen sezon Kefaret isimli diziyle yine Fox TV ekranında yer alan ünlü oyuncu, yeni sezonda da tercihini yine aynı kanalın projesinden yana kullandı. Afra Saraçoğlu ile tiyatro oyunu için sahneye de çıkan Nurgül Yeşilçay, 5 yıllık özlemine nokta koymuştu.

Oyuncunun yoğun geçen bu döneminde yeni bir dizi anlaşması yapması hayranlarını da çok memnun etti. Emre Kınay’ın Nurgül Yeşilçay’a başrolde eşlik edeceği dizinin oyuncu kadrosu da çok iyi isimlerden kuruldu.

Dizinin kadrosuna bakınca güçlü ve etkileyici oyunculardan oluşan bir kadro görüyoruz. Dizinin hikayesinin de iyi olması ile birlikte 2022 yılının özel projelerinden birisi olma ihtimali yüksek.

Çekimlerine gelecek hafta başlayacak olan dizide şu oyuncular ile anlaşma sağlandı: “Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Elif Ceren Balıkçı, Türkü Su Demirel, Rojda Demirer, Taha Baran Özbek ve Bülent Alkış.”