Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman hem bu kadar başarılı hem de bu kadar mütevazi olmayı nasıl başarıyor?

Can Yaman hem bu kadar başarılı hem de bu kadar mütevazi olmayı nasıl başarıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Can Yaman’ın sağlam kişiliği, başarısının altındaki temel neden! Can Yaman, şimdilerde hem Türkiye’de hem de İtalya’da magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. İtalya’da hem reklamlarda oynayan hem bir İtalyan dizisinin başrolü olarak anlaşma yapan Can Yaman, ayrıca tanınan spor spikeri Diletta Leotta ile aşkıyla da öne çıktı.

Can Yaman kişilik özellikleri ve fiziğiyle de dikkatleri çekiyor. Karakteri ve oyunculuk yetenekleri hayranlarını peşinden koşturuyor. Can Yaman’ın elde ettiği bu büyük şöhret ile nasıl başa çıktığını da hayranları çok merak ediyor. Bu kadar ünlü olması ve çok konuşulmasının yanında Can Yaman oldukça mütevazi tavırlar sergiliyor. Bunun altında Can’ın kişisel özellikleri yatıyor.

Can Yaman’ın hayatında umutsuzluğa ve karamsarlığa yer yok! Can Yaman, çok pozitif bir kişiliğe sahip. Her şeyi görmek, anlamak ve yaşamak istiyor. Ön yargılarından sıyrılmanın önemine inanıyor.

Can Yaman hem bu kadar başarılı hem de bu kadar mütevazi olmayı nasıl başarıyor? 7

Can Yaman için umutsuzluk, karamsarlık gibi negatif duygular çok anlamsız geliyor. İçinde böyle duyguların yaşaması mümkün değil.

Kendini de biraz efsunlu görüyor ve başladığı işlerin sonunun kötü olmayacağına inanıyor. Bu da Can Yaman’ın pozitif düşünce yapısını anlatıyor. İşte bazı röportajlarında Can Yaman’ın kendisi ile ilgili söylediği sözler:

“Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağındandır derim hep. Magazinsel olmayı tercih etmiyorum. Çok çalışıp eğlenmeyi hak etmek gerektiğini düşünüyorum.”

“Çalışmıyorsam eğleniyorumdur, kafamı dağıtıyorumdur, enerji topluyorumdur. Güzel sohbeti, kahkahayı, arkadaşlarımla, ailemle muhabbeti seviyorum.”

“Çok gözlem yapan bir yapım var. Kendimi bu şekilde besliyorum. Film izlemek, kitap okumak, müzik dinlemek gibi herkesin yaptığı şeyleri zaten yapıyorum.”

“Alışkanlıklara çok bağlı biri değilim. Hatta bir şeyin bende alışkanlık yaptığını fark edersem ondan uzaklaşırım.”

“İnsanların belli dönemleri oluyor; o dönemlere göre kendini şekillendirip disipline eden bir adamım. Kendimi 180 derece değiştirip hedefe göre plan ve şekil çizebiliyorum.”