Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, kendisi gibi olmak isteyenlere yol gösterdi!

Demet Özdemir, kendisi gibi olmak isteyenlere yol gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu olmak isteyenlere Demet Özdemir öğütleri! Ünlü oyuncu şimdilerde Aşk Taktikleri isimli Netflix projesinde yer alıyor. Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşan oyuncu 30 Haziran’da sete çıktı. 1 ay kadar sürmesi beklenen çekimler ile yine yoğun bir temponun içine giren Demet Özdemir, Netflix projesi olduğu için dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına bu film ile ulaşmayı hedefliyor.

Sosyal medya paylaşımları ile de gündemde olan oyuncuyu takip eden milyonlar var. Demet Özdemir’i rol model olarak alanların yanı sıra, onun gibi iyi bir oyuncu olmak isteyenler de çok fazla. Peki Demet Özdemir bu hayali taşıyanlara nasıl bir öğüt verdi?

Demet Özdemir, çok başarılı bir oyuncu. Dünyanın birçok ülkesinde tanınan Demet, kendisi gibi olmak isteyenlere bazı bilgiler sundu. Röportajlarında oyuncunun bu öğütlerine rastlayabilirsiniz. Peki Demet hangi konuları öne çıkartıyor? İşte detaylar:

“Bu mesleği yaparken, cesaretli olursan, kafanı çalıştırırsan, elinden gelenin en iyisini yaparsan başarılı olursun.”

“Her yeni senaryoda, her oyuncu arkadaşınla, her yeni yönetmenle öğreneceğin çok şey var. İlk zamanlar böyle düşünmüyordum, zamanla idrak ettim.”

” Oyunculuğun da insan ilişkilerinde var olmanın da bir sonu yok. Her zaman daha fazlasını aramalısın.”

Demet Özdemir, kendisi gibi olmak isteyenlere yol gösterdi! 7

“Her şeyi denemek, her türlü karakteri oynamak istiyor. Hep drama ya da komedi oynayacağım gibi bir durumum yok.”

“Erkenci Kuş dizisinde kırkıncı bölüm itibariyle drama yapmaya, ağır sahneler çekmeye başlamıştık. O sahneleri çekmek beni çok heyecanlandırdı.”

“Sert bir karakteri de oynamak istiyorum. Çünkü eğitim alırken aslında sadece romantik komediyi öğretmiyorlar. Bize herhangi tek bir tarz öğretmiyorlar.”

“Gerçekliğin peşinde olmamız öğretiliyor. Bu yüzden hepsi var içimde. Kendinden emin ve planlı bir karakteri canlandırmak bana daha çekici geliyor.”