Ana sayfa Dizi İzle Can Yaman ile Diletta Leotta gerçekten aşk mı yaşıyor, yoksa bu bir reklam işbirliği mi?

Can Yaman ile Diletta Leotta gerçekten aşk mı yaşıyor, yoksa bu bir reklam işbirliği mi?

tarafından ker_def

Can Yaman’ın aldatılması olayı magazin gündemini çalkaladı… Ünlü oyuncunun sevgilisi Diletta Leotta’nın ABD’li bir iş adamı ile öpüşürken görüntülenmesi hem İtalya hem de Türkiye’de yankılandı. İtalya’da oldukça popüler olan Can Yaman’ın aşk hayatında yaşanan her şey magazin gündeminde konuşuluyor. Can Yaman’ın evlenme teklifi yaptığı sevgilisi Diletta Leotta hakkında sürpriz bir fotoğraf ortaya çıktı. İtalyan güzeliyle Can Yaman’ın aşkı arasına aldatma girdi. İş adamı Ryan Friedkin ile dudak dudağa gösterilen Diletta Leotta’nın bu fotoğrafı magazin gündeminde yer aldı.

Akıllardaki soru işareti ise bu aşkın bir reklam aşkı olup olmadığıydı? Türk basınında Can Yaman ile Diletta Leotta’nın aşkının reklam amaçlı olduğuna yönelik değerlendirmeler yapılıyor! Detayları video haberimizde bulabilirsiniz.

https://televizyongazetesi.com internet sitemizin video haberlerini youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz. Özel içeriklerimiz sizleri bekliyor… İzlemek için lütfen abone olmayı unutmayınız… Tıkla ve kanala abone ol, özel videoları kaçırma…