Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ile sevgilisi Diletta Leotta’nın karşılıklı jestleri gündem oldu!

Can Yaman ile sevgilisi Diletta Leotta’nın karşılıklı jestleri gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılının en dikkat çeken aşklarından birisini de Can Yaman ile Diletta Leotta yaşıyor. Ünlü Türk oyuncu, İtalyan spor spikeri sevgilisi ile çok mutlu pozlar veriyor.

Dizileri ile Avrupa’nın birçok ülkesinde izleyici karşısına çıkan Can Yaman, İtalya’da ise artık popüler bir isim olmayı başardı. Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başlaması ile birlikte Can Yaman’ın medyadaki haberlerinin sayısı hızlı bir artış sergiledi.

Can Yaman sevgilisi ile verdiği her poz ile basının sayfalarında yer alıyor, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından konuşuluyor. Can Yaman’ın zaman zaman sevgilisine sürprizler yaptığı ve çeşitli hediyeler aldığı da ortaya çıktı.

Türk oyuncu hayatından çok memnun. Aynı durumun İtalyan spiker için de geçerli olduğunu fotoğraflardan anlayabilirsiniz. İki aşık hayatlarının güzel bir dönemini yaşıyor. Can Yaman’ın yaptığı romantik jestler de çok konuşulmaya başlandı.

Can Yaman ile sevgilisi Diletta Leotta'nın karşılıklı jestleri gündem oldu! 9

Geçtiğimiz aylarda sevgilisine romantik bir evlilik teklifi yapan Can Yaman, herkesi şaşırtmıştı. Roma’da bir uçaktan açılan pankart ile Diletta Leotta’ya evlilik teklifi yapan oyuncu, olumlu yanıt almıştı.

Teklif sonrasında Diletta Leotta da sevgilisi Can Yaman’a bir at hediye etti. İki aşığın romantik hediyeleri hayranların da çok mutlu etti. Aldatma iddialarının asılsız çıkmasının ardından ise hem Can Yaman hem de Diletta Leotta rahatladı.

Como Gölü’ndeki tatilin ardından Capri sahillerinde muhteşem günler geçiren iki aşık, magazin gündeminin de ilk sırasına yerleşti.

Can Yaman ile sevgilisi Diletta Leotta'nın karşılıklı jestleri gündem oldu! 10

Evlenmeleri beklenen ikili tatilde hem güneşlendi hem pozlar verdi hem de deniz keyfi yaşadı.

Can Yaman’ın sevgilisine bir yüzük aldığı da ortaya çıkmıştı. Diletta Leotta, yaptığı paylaşımda yüzüğü gösterdi. 28 bin dolar fiyatı bulunan tektaş pırlanta yüzük İtalyan basınında da gündem oldu.

İki ünlü ismin büyük aşkı ve birbirlerine yaptığı jestler hem basında hem de sosyal medyada çok konuşuluyor.

Can Yaman ile sevgilisi Diletta Leotta'nın karşılıklı jestleri gündem oldu! 11