Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir ortak bir proje yapacak mı?

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir ortak bir proje yapacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkı dolu dizgin devam ediyor. Ege kıyılarında hem arkadaşları hem de sevgilisi ile gününü gün eden Demet Özdemir, yoğun geçen çalışma döneminin acısını tatilde çıkartıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkan oyuncu, birkaç günlüğünü İstanbul’a dönmüş ve işlerini ayarlayıp yeniden tatile çıkmıştı. Aşk Taktikleri isimli film ile ilgili gelen bilgiler ekibin bir iki hafta içinde sete çıkacağı yönünde. Şükrü Özyıldız, çok iyi bir cast ve hikaye olduğunu, iyi bir yönetmenle çalışacaklarını ve heyecanla projeyi beklediğini söylemişti.

Demet Özdemir de Şükrü Özyıldız ile tanışmak için sabırsızlanıyor. Aynı menajerlik şirketinin oyuncusu olmalarına rağmen bugüne kadar tanışmayan ikili, ilk kez birlikte aynı projede yer alacak.  Demet Özdemir hayranları ayrıca Oğuzhan Koç ile bir proje yapıp yapmayacağını da çok merak ediyor.

Magazin muhabirleri de bu konuyu gündeme getirdi ve Demet Özdemir’e sevgilisi Oğuzhan Koç ile birlikte bir projede yer alma konusunu sordu. Oyuncu, bu noktada şarkı söylemenin kendisini zorlayacağını ama bir dizi veya filmde birlikte çalışabileceklerini anlattı.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir ortak bir proje yapacak mı? 7

Demet, bu soruya şu yanıtı verdi: “Ben şarkı söylemeyi gerçekten beceremiyorum. O Ses Türkiye programına çıktım. Dizinin tanıtımında şarkı söyledim. Benim için bunlar çok yeterli. Eğlence olduğu için kusursuz bir şeyler çıkartmaya çalışmıyorum. Oğuzhan ile bir şarkı olmaz.”

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile yaptığı sohbetlerde onun ne kadar yetenekli birisi olduğunu fark eden Demet Özdemir, sevgilisinin çok güzel sözler yazdığını anlattı.

Demet, Oğuzhan için şu ifadeleri kullandı: “Çok iyi bir kalemi var. Sohbetlerimizden dolayı da bunu söyleyebilirim. Çok başarılı olduğu için, oynamam demek istemiyorum. Ondan çok şey öğreneceğimden eminim. Umarım o konuda da yollarımız kesişir.”

Demet Özdemir’in hayranları ilişkisinde ne kadar mutlu olduğunu gördükleri için memnun olduklarını ve Oğuzhan Koç ile de bir projede görmeyi çok arzu ettiklerini belirten birçok yorum paylaşıyor.