Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın dönüşü muhteşem olacak!..

Can Yaman’ın dönüşü muhteşem olacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir İtalya’da bulunan oyuncu Can Yaman artık İtalya’ya yerleşti desek yeridir. Ülkede pek çok anlaşmaya imza atan oyuncu, var gücüyle Sandokan projesine hazırlanıyor.

Yakışıklı oyuncu dizi için aylardır hem binicilik dersleri adı hem de dövüş sanatının inceliklerini öğrendi ancak Sandokan projesinin çekimlerinin bu yıl yapılmayacağı önümüzdeki yıla ertelendiğinin haberi geldi.

Can Yaman Şubat 2022’den itibaren Sandokan ın modern versiyonu için sete çıkacak. Oyuncu hazırlıklara başladı. Can Yaman’ın instagram hesabından paylaştığı video hayranlarına Can Yaman’lı Sandokan muhteşem olacak dedirtti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi

Paylaşımından, Sandokan dizisi için sıkı bir antrenman programı uyguladığı anlaşılan oyuncu zaten fit olan vücudunu daha da geliştiriyor.

85’ten fazla ülkede büyük başarıya imza atan Sandokan dizisinin yeni bölümlerinde Can Yaman İngilizce oynayacak. Yakışıklı oyuncu böylece hem İtalyanca, hem de İngilizce olmak üzere peş peşe iki dilde oyunculuk performansı sergileyecek

Dövüş sanatının inceliklerini de öğrenen Can Yaman, rol için son derece hazır görünüyor. Ünlü oyuncu daha önce Sandokan projesi ile ilgili olarak verdiği röportajda şu açıklamayı yapmıştı;  “Antrenman, binicilik, dövüş sanatları. sıkı hazırlanıyorum. Güçlü bir evrim içindeyim. Artık biniyorum, kılıcı kullanıyorum, antrenman yapıyorum.”

Proje için var gücüyle çalıştığı gözlenen uyuncunun Türk ve İtalyan hayranları diziyi dört gözle bekliyor.