Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk için düğmeye basıldı! İlk fragman çok yakında!

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk için düğmeye basıldı! İlk fragman çok yakında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy, Yeşilçam’dan sonraki projesi için bir süredir görüşmeler halindeydi. Yetenekli oyuncu en sonunda Süslü Korkuluk dizisinde karar kıldı. Dizinin yönetmeni ilk tanıtım filmi için çekime başladıklarını duyurdu.

En son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle hayranlarının karşına çıkan Çağatay Ulusoy, bir sonraki projesi için uzun süredir görüşmeler halindeydi. Önce OGM Pictures tarafından çekilecek Yalı Çapkını isimli dizi ile görüştü Ulusoy. Ancak Çağatay Ulusoy, dizinin hikayesini beğenmedi ve teklifi reddetti.

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk için düğmeye basıldı! İlk fragman çok yakında! 8

Bunun üzerine Yalı Çapkını dizisi rafa kalktı. Ancak bu kez Süslü Korkuluk isimli bir başka dizi için hazırlıklara başlandı. Çağatay Ulusoy Süslü Korkuluk dizisinin hikayesini beğendi ve anlaşmaya tamam dedi. Böylece Ulusoy’un yeni projesi de kesinleşmiş oldu. Dizi TV8’de ekrana gelecek.

Yakışıklı oyuncunun yeni dizisinin yönetmeni, bugüne kadar Karadayı, Hercai, Hayat Şarkısı ve Kırmızı Oda gibi başarılı dizilere imza atan Cem Karcı olacak. Ödüllü yönetmen Süslü Korkuluk projesi kesinleşince uçağa atladı ve bir süredir bulunduğu İspanya’nın Barselona şehrinden Türkiye’ye geri döndü.

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk için düğmeye basıldı! İlk fragman çok yakında! 9

Karcı Türkiye’ye gelir gelmez ayağının tozuyla Süslü Korkuluk için çalışmaya başladı. Yetenekli yönetmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dizinin ilk tanıtım filmi için çekimlere başladığını duyurdu. Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinin ilk tanıtımının yeni yılın ilk günlerinde gösterime gireceği belirtiliyor.

Yine OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Süslü Korkuluk için diğer oyuncular için görüşmeler devam ederken Çağatay Ulusoy’un partnerinin kim olacağı henüz belli değil. Ancak bundan sonraki aşamada oyuncu kadrosunun oluşturulması için çalışmaların hızlanacağı tahmin ediliyor.