Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu da Menajerimi Ara’daki partneri Deniz Can Aktaş’ın yolundan gidiyor!

Ahsen Eroğlu da Menajerimi Ara’daki partneri Deniz Can Aktaş’ın yolundan gidiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Star TV’nin Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı ‘Dicle Ertem’ karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Ahsen Eroğlu dizi final yaptıktan sonra yeniden ekranlarda yer almaktansa tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşmaya karar verdi.

DasDas, 2021-2022 sezonuna kültleşen oyunlarıyla birlikte birbirinden farklı yeni oyunlarla da hızlı giriş yaptı.  Geçtiğimiz ay, Deniz Can Aktaş’ın ‘Romeo’ya, Naz Çağla Irmak’ın ise ‘Juliet’e hayat verdiği  ‘Romeo ve Juliet’in prömiyerini yapan DasDas şimdi de,  Şebnem İşigüzel’in aynı adlı romanından uyarlanan ‘Ağaçtaki Kız’ı adlı oyunun prömiyerine hazırlanıyor.

Oyunun baş rolünde ise Ahsen Eroğlu var. Eroğlu da ‘Menajerimi Ara’ dizisindeki rol arkadaşı Deniz Can Aktaş gibi hayranları ile sahnede buluşmayı tercih etti. Ağaçtaki Kız’da Eroğlu’na Tunahan Çilingir eşlik ediyor.

Ahsen Eroğlu’nun instagram hesabından son yaptığı paylaşımın altına hayranları pek çok yorum yaptı. Yorumlarından oyuncuyu özlediği anlaşılan hayranları sabırsızlıkla oyunun sahneleneceği günü bekliyor.

Ahsen Eroğlu da Menajerimi Ara'daki partneri Deniz Can Aktaş'ın yolundan gidiyor! 7

Oyuncunun ‘Ben iyiyim’ notuyla paylaştığı fotoğrafına takipçileri ’10 Aralık gelsin’ artık şeklinde pek çok yorum bıraktı. Ağaçtaki Kız’ın prömiyeri 10 Aralık akşamı saat 20.30’da gerçekleştirilecek.

Şebnem İşigüzel’in aynı anda romanından İlksen Başarır tarafından uyarlanan ve yönetilen oyunun dikkat çeken bir hikayesi bulunuyor.

Ağaçtaki Kız, hikayesini bir çınarın üzerinden anlatmaya başlayan bir kız ile hayatının geri kalanını geçireceği yeri bulduğu sırada tanıştığı Yunus’un; dostluğu, hayalleri, hayal kırıklıklarını, yere düşmeyi, yerden kalkabilmeyi ve sırlarını paylaşmalarını konu alıyor.

Ağaçtaki Kız, 11 ve 27 Aralık akşamları 20.30’da, 19 Aralık günü ise 17.00’de DasDas’da tiyatroseverlerle buluşacak.