Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi için Ebru Şahin sınırlarını zorluyor!

Destan dizisi için Ebru Şahin sınırlarını zorluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yeni sezonun en çok merak edilen dizisi Destan… Ebru Şahin ile Edip Tepeli’nin başrollerinde yer aldığı dizinin fragmanları büyük bir beğeni topladı. Sekizinci yüzyılda geçen hikaye aslında yapımcı Mehmet Bozdağ’ın bir hayalinden üretildi ve tarihi gerçeklik ile bir alakası yok.

Destan dizisinde kadın bir savaşçı karakter olarak izleyici karşısına çıkacak olan Ebru Şahin, çok iddialı bir geri dönüş yapacak. 3 sezon süren Hercai dizisindeki Reyyan karakterini canlandıran oyuncu, büyük popülerlik sağladı ve dünyanın dört bir yanında da hayran kitlesi elde etti.

Destan dizisi için de büyük hazırlıklar yapan, eğitimler alan oyuncu, savaşçı bir kadın olarak yakında izleyicilerin karşısına çıkacak. Ebru Şahin hayranlarını çok şaşırtan Akkız karakteri, oyuncunun imaj değişikliğini de beraberinde getirdi.

Ebru Şahin, çalışmalar hakkında bilgi verdi ve şöyle konuştu: “Daha önce işlenmemiş ve Orta Asya’da geçen bir dönemi, kendi gerçekliğimizde, destansı bir şekilde anlatacak olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Kamera önü ve arkası çok yoğun bir dönemden geçiyoruz. Türklerin geldiği yeri ve o ruhu önce kendimize, sonra insanlara hatırlatacak olmak bizi çok motive ediyor ve çok heyecanlandırıyor.”

Ebru Şahin, eğitmenlerle uzun saatler çalışmaya devam ettiklerini ve sürekli üzerine koyarak ilerlediklerini de belirtti. Oyuncu, bir çiftlikte günde 6 saate varan eğitimler yapıldığına da değindi.

Ebru Şahin, “Her gün yaklaşık, 6 saatimizi profesyonel eğitmenler ile birlikte çiftlikte geçiriyoruz. Her gün biraz üzerine koyarak sınırlarımı zorlamak bana çok iyi geliyor. Gelişim işimizin ruhu ile bütünleştiğinde de daha motive edici ve daha heyecanlı bir hal alıyor” ifadelerini kullandı.