Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam hayranları ekran başına, ünlü oyuncu yeni diziye başlıyor!

Şevval Sam hayranları ekran başına, ünlü oyuncu yeni diziye başlıyor!

tarafından ker_def

Yasak Elma isimli dizide 6 sezon boyunca Ender karakteri ile milyonların yeniden sevgisini kazanan Şevval Sam, tüm bu süreç içinde müzik çalışmalarını da bırakmadı. Çoğu zaman hem konserlere giden hem de dizi setindeki görevini aksatmadan yoğun şekilde çalışan Şevval Sam, son iki sezonda Yasak Elma dizisine izleyicilerin yoğun talebi nedeniyle devam etmişti.

Yasak Elma dizisi toplam 177 bölüm olarak 6 sezon sürdü ve milyonlarca izleyiciyi etkiledi. 2018 ile 2023 yılları arasında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Ender karakteri ile yine muhteşem bir karakter ortaya çıkartan Şevval Sam, tam 8 ay sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor.

Yandaki Oda isimli yeni Star TV dizisi için çalışmalar devam ediyor. Şevval Sam da 8 ay aradan sonra yeniden dizi setlerinde görüldü ve Caner Cindoruk ile de başrolü paylaşacak.

Yandaki Oda isimli iddialı dizinin oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Melek Baykal, Derya Pınar Ak, Bülent Polat, Nezaket Erden gibi dikkat çeken isimler de bulunuyor.

Yoğun dizi çekimlerinden yılmayan ve çalışmadan duramayan isimlerden olan Şevval Sam, 8 aylık aradan sonra yeniden setlere adımını atıyor. Caner Cindoruk ile Şevval Sam ikilisinin de yeni projede nasıl bir uyum sağlayacakları da merakla bekleniyor.