Ana sayfa Dizi Fragmanları Caner Özyurtlu’nun Ayak İşleri ve Giray Altınok’un Prens dizilerinden sevindiren yeni gelişme!

Caner Özyurtlu’nun Ayak İşleri ve Giray Altınok’un Prens dizilerinden sevindiren yeni gelişme!

tarafından ker_def

Gain platformunda yayınlanan Ayak İşleri isimli dizinin ilk sezonu ilgi çekmişti. Caner Özyurtlu imzasını taşıyan dizinin ikinci sezon tarihi de netleşti. Dayı Şov programına konuk olan Caner Özyurtlu, Ayak İşleri ikinci sezonunun 24 Şubat’ta başlayacağını duyurdu.

Aynı zamanda Dayı Şov’un da yapımcısı olan Caner Özyurtlu, Ayak İşleri’nin 2. sezonunun yayına girecek olması şerefine bu kez konuk koltuğundaydı. Programın diğer konuğu Giray Altınok da Prens isimli 8 bölümlük dizisinden bahsetti.

Sevilen oyuncu Giray Altınok, sosyal medyada yarattığı çok sevilen karakterlerden “Prens” için çekilen 8 bölümlük dizinin tamamlandığını ve çok yakında yayına gireceğini söyledi.

Caner Özyurtlu’nun yönetmenliğini yaptığı ve senaryosunu Volkan Öge ile birlikte kaleme aldığı Ayak İşleri dizisinin 2. sezon yayın tarihi açıklanırken, fragmanı da ilk kez paylaşıldı.

Diziyle ilgili konuşan Özyurtlu kendisini de şaşırtan bir işin ortaya çıktığını söyledi.

Daha önce twitter’de okuduğu bir mesajdan bahseden Özyürtlu, “Geçen Ayak İşleri için şöyle bir tweet okudum: ‘Senaryosu, rejisi, oyunculukları, her şeyiyle mükemmel. Ellerine sağlık Volkan Öge!’ Daha önce tam olarak iyi bir şey yapmadığım için olabilir. Beni de şaşırtan bir iş oldu” dedi.