Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinde bir iyi bir kötü haber var!

Kaderimin Oyunu dizisinde bir iyi bir kötü haber var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Kaderimin Oyunu isimli dizinin sekizinci bölümü geride kaldı. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde entrikanın dozu iyice arttı. Bu aslında iyiye işaret. Çünkü dizinin hikayesinde entrika artar ve heyecan yükselir ise bu durum reytinglere yansır.

Kaderimin Oyunu dizisi hayranları daha iyi reyting sonuçları bekliyor. Ancak hem yedinci bölüm hem de sekizinci bölüm sonuçlarına bakıldığı zaman bu birbirine benzer oranların elde edildiğini gösteriyor. 11 Şubat Cuma günü yayınlanan 8. bölüm ile tüm kişilerde sekizinci olan dizi, AB’de günü beşinci bitirdi ve ABC1’de ise yedincilik elde etti.

Bu sonuçlar Star TV adına iyi olarak nitelendirilebilecek sonuçlar. Çünkü kanalın bu sezon izlenme oranları çok düştü ve Kaderimin Oyunu da izlenme oranlarını artıran bir yapım oldu.

Ancak dizinin diğer 6 rakibi ile mücadelesi düşünülür ise bu reytinglerin ortalama oranlar olduğu söylenebilir. Kaderimin Oyunu için kötü olan şey, çok heyecanlı bir dönemin yaşandığı hikayenin daha çok izleyiciyi kendisine çekmesi gerekirken, bu gerçekleşmiyor.

Bunun sebebi de aynı gün yayınlanan 7 dizi arasındaki müthiş rekabet. Bu güçlü rekabetin ortamında Kaderimin Oyunu dizisi, öne çıkabilecek bir fırsatı yakalayamadı. Dizinin mevcut izleyicilerini kaybetmemesi durumunda ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar elde etme konusunda bir beklenti de oluşacaktır.

Kaderimin Oyunu’nun sadık izleyici kitlesi oluştu ve bu durum da çok olumlu bir gelişme olarak değerlendirilmeli. Dizinin 9. yeni bölümü de 18 Şubat Cuma günü yayınlanacak. Entrikanın artacağı bir dönemin başladığını belirtmek lazım.