Ana sayfa Dizi Arşivi Canevim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Canevim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Canevim, Koliba Film’in yapımcılığında, yönetmenliğini Adnan Güler’in yaptığı, senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura’ın birlikte kaleme aldığı. Türk yapımı dram ve aile dizisidir.

Canevim dizisi, yaz aylarında yayınlanan bir dram yapımıydı. Reytingleri düşük olduğu için sadece 17 bölüm sürdü. Aras Aydın, Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik, Burcu Tuna, Ezgi Şenler gibi önemli isimler bu yapımda başrolde yer aldı. Dizi geniş bir kitleyi etkilemiş olsa da reyting sonuçları yeterli gelmeyince yayından kaldırılması kaçınılmaz oldu.

Canevim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: ATV
Yapımcı: Koliba Film
Türü: Dram, Aile
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2019- 30 Eylül 2019
Mekan: İstanbul
Süresi: 140 dakika
Müzik: Engin Aslan, Murat Başaran, Sunay Özgür
Başrol: Aras Aydın, Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Nihan Büyükağaç, Rıza Akın, Bedia Ener.
Oyuncular: Simge Selçuk, Tolga Evren, Münire Apaydın, Ömrüm Nur, Çamçakallı, Emre Melemez, Özlem Çakman, Halim Ercan, Güvenç Selekman, Cenk Hakan Köksal, Slagjana Vujoshevikj, Zuhal Gencer Erkaya, Gökçe Aydın, Yurdaer Tosun, Yusuf Baymaz, Esin Alpogan Mertsöz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/canevimdizi
Instagram: https://www.instagram.com/canevimdizi/
Facebook: https://www.facebook.com/canevimdizi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnq3qKduQOxDqWJFQNxe4IA
Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/haberleri/canevim

TÜM HABERLER:

Canevim dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz. Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Canevim dizisi ATV ekranlarında yaz dizisi olarak başladı. Dizi başladığında reytingler beklentilerin çok altındaydı, sonra ki bölümlerde de bir türlü toparlanamadı. Yaz ekranına romantik komedi yerine dram ile giriş yapan ATV, diziyi 17. bölümü ile noktalama kararı aldı. Canevim dizisi 2019-2020 sezonunda Eylül ayının sonuna kadar ayakta kalmayı başarsa da ilk başladığı günden final yaptığı 17. bölümün sonuna kadar dizinin karakter, senaryo ve olay kurgusunun sağlam temellere oturmamış olması da dikkatlerden kaçmadı.

Canevim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

HİKAYESİ:

Maraz Ömer ve Ceylan’ın aşk hikayesi anlatılıyor. Maraz Ömer ve Ceylan evlenmek istemektedir. Ancak ikisi de fakir olduğu için önce para kazanmaları gerekmektedir. Ömer başka bir şehre para kazanmak için gider orada bir şantiyede işe girer. Maraz Ömer sevdiği kız için zorluklara para kazanmaya çalışır. Her gün Ceylan’la görüşüp hasret gidermektedir. Evlenecekleri günün hayali ile yaşayan iki gencin başlarına geleceklerden haberleri yoktur.

Ceylan da evlenmek için para biriktirmek zorundadır. Maraz Ömer’e yardım etmek için o da çalışır. Zenginlerin evlerine temizliğe gitmeye başlar. Ama o çalışmak için gittiği evde başına kötü işler gelir. Ceylan’ın temizliğe gittiği evlerden birinde Taylan diye zengin biri yaşamaktadır. Taylan bu zamana kadar her istediğini elde etmiş zengin havalı biridir. Ceylan’ı görünce onu da diğer kızlar gibi kolayca elde edeceğini düşünür. Bir iki kur yapar Ceylan’a ama Ceylan hiç yaklaşmaz kendisine Ceylan’ın gözü de gönlü de Maraz Ömer’dedir.

Ancak Taylan Ceylan’ın yüz vermemesine öfkelenir ve onu taciz eder. Ceylan buna karşı koymaya kalkışır ancak elinden bir şey gelmez o an. Ceylan başına gelen bu olay sonunda o evden hemen ayrılır. Mahalleye ağlayarak döner. Ama bu başına geleni kime anlatabilir ne diyebilir? Ceylan başına gelen bu olaydan dolayı hayata küsmüş vaziyettedir. Ancak Taylan’ın aklında daha fazlası da yer almaktadır.

Canevim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Aras Aydın (Maraz Ömer Kılıç)
Biran Damla Yılmaz (Ceylan Haksever)
Özgür Çevik (Taylan Tanbay)
Burcu Tuna (Elvan Haksever)
Ezgi Şenler (Müjgan Haksever)
Nihan Büyükağaç (Feryal Tanbay)
Rıza Akın (Hamza Haksever)
Bedia Ener (Hacı Anne)
Simge Selçuk (Melis Korkmaz)
Tolga Evren (Sezgin)
Münire Apaydın (Aytül Yıldırım)
Ömrüm Nur Çamçakallı (Ayşe Haksever)
Emre Melemez (Şevki)
Özlem Çakman (Necmiye)
Halim Ercan
Güvenç Selekman (Cenk )
Cenk Hakan Köksal (Fikret)
Slagjana Vujoshevikj (Kristina)
Zuhal Gencer Erkaya (Günnur Haksever)
Gökçe Aydın
Yurdaer Tosun (Kazım)
Yusuf Baymaz (Yener)
Esin Alpogan Mertsöz (Simla)

MEKANLAR:

Canevim dizisinin çekimleri İstanbul’da yapıldı. Dizinin bazı bölümleri Beykoz ve Balat’da çekilirken, sahil sahnelerinin yer aldığı bölümlerin çekimleri ise Şile’de gerçekleştirildi. Zengin ve yoksul iki ailenin hayatlarının kesiştiği bir hikayenin anlatıldığı dizide çekim mekanı olarak İstanbul’un hem en lüks semtleri hem de gecekondu mahalleleri kullanıldı.

Canevim Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

JENERİK:

Canevim dizisinin müzikleri Engin Aslan, Murat Başaran ve Sunay Özgür ‘e ait. ‘Aile yıldızlar gibidir, en çok karanlıkta parlar’ sloganıyla ekranlara gelen dizinin jenerik müziği de izleyici tarafından kısa sürede sevildi.

Canevim Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Canevim dizisinden ilk fragman ATV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2019 yılının Mayıs ayında yayınlandı. İlk görüntüler izleyicide merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Canevim dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında bulabilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Canevim dizisi ATV ekranlarında yaz dizisi olarak izleyici ile buluştu. İlk bölümü 27 Mayıs 2019 tarihinde yayınlanan dizi ağır konusu ile yaz aylarında beklenen reyting oranlarını yakalayamadı. Sadece 17 bölüm devam eden dizi, 30 Eylül 2019 tarihinde yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti.

Canevim dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Canevim dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler, dizinin yayınlandığı dönem youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Zeynep Bakşi Karatağ/ Derdim Gizli

Ayfer Vardar/ Bu Hayat Böyle Mi Olur?

Evlat Acısı

KAMERA ARKASI:

Çekimleri İstanbul’da pek çok farklı semte yapılan dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı. Bir aile ortamının yaşandığı çekimlerde, oyuncuların sahne öncesi hazırlıkları, çekimler öncesinde nasıl çalıştıkları ve sahnelerin tekrar çekimleri yer alıyor.

Canevim 2. ve 3. Bölüm Kamera Arkası Görüntüleri

UNUTULMAZ SAHNELER

Canevim dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda izleyebilirsiniz. Dizinin diğer etkileyici sahnelerine ise Youtube resmi sayfasındaki ‘Videolar’ bölümünden ulaşılabilir.
Tüm sahneler: https://www.youtube.com/c/Canevim/videos

Ömer ve Ceylan’ın En Özel Günü

Anne ve Kızın Acılı Geçmişi!

Ceylan’a Büyük Suçlama!

Taylan Yavaş Yavaş Ceyan’a Aşık Oluyor!

Ceylan ve Taylan Evleniyor!

Taylan Her Şeyi İtiraf Ediyor!