Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 16 Mart Salı 137. bölüm fragmanı izle!

Emanet 16 Mart Salı 137. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi buluşmakta olan Emanet dizisiyle ilgili geçtiğimiz hafta herkesi rahatsız eden bir gelişme yaşanmıştı. Dizinin setinde koronavirüs sorunu baş gösterince çekimler durdurulmuştu. Emanet dizisinin yeni bölümleri ise yayınlanmaya devam ediyor. Setteki durum net olarak bilinmese de günlük dizilerin çok sayıda stok bölümlerinin hazırda beklediği de bilinen bir gerçek.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başarılı performanslar ortaya koyduğu Emanet dizisinin 136. yeni bölümü bu akşam, 15 Mart Pazartesi yayınlandı… İzleyiciler yine heyecan dolu anlara şahitlik etti. Zaten dizinin reytingleri de yükseliyor. Tüm kişiler kategorisinde güçlenen ve yeni izleyiciler kazanmayı sürdüren Emanet, her bölümü ile büyük heyecan yaşatıyor. Dizinin 16 Mart Salı günü yayınlanacak olan 137. yeni bölümünde neler olacağı da çok merak ediliyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Öncelikle sizlere bugünkü 136. bölümde neler yaşandığı ile ilgili detaylar verelim. Seher iyice sıkıştı ve Yaman’ın tavırlarına dayanamıyor… Yaman, Seher ile ilgili öğrendiklerinden sonra bambaşka birisine dönmeye başlamıştı. Seher’i çileden çıkartan durum ise Yusuf konusunda gerçekleşti.

Emanet’te bu akşam Yaman’ın tüm yaptıklarına tahammül eden Seher, konu Yusuf olunca çileden çıktı. Yaman’ın tüm haksızlıkların bir şekilde tahammül etmiştir Seher. Ancak Yusuf’un başına gelenler, bardağı taşıran son damla olur. İşte 136. bölümün tamamı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Emanet… Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunacak öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkacak.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınacak. Emanet, 7 Eylül’den itibaren hafta içi her gün Kanal 7’de.