Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cansu Dere, Berkay Ateş ile yeniden buluşmaktan memnun!

Cansu Dere, Berkay Ateş ile yeniden buluşmaktan memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde Berkay Ateş ile Cansu Dere ikilisi son haftalarda bir hayli dikkatleri çekiyor.

Kanal D ‘de çarşamba akşamları yayınlanan dizinin reytingleri de çok iyi gelmeye devam ediyor. 14 Ekim 1980 doğumlu olan oyuncu, 41. yaşını geçtiğimiz ay kutlamıştı. Oyuncu, Nur Fettahoğlu ve Özlem Ada Şahin ile birlikte birbirlerine yakın olan doğum günlerini birlikte kutladı.

Oyuncu buluşmadan sonra magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Sadakatsiz dizisinin iyi gittiğini belirten oyuncu, Anne dizisinde çalıştığı Berkay Ateş’in de kadroya katılmasından memnun olduğunu ifade etti.

Cansu Dere, “Berkay ile daha önce Anne’de de çalışmıştık. Ne güzel, tekrar ekibimize katıldı” diye konuştu.

Oyuncu, yapımcı Timur Savcı’nın Meryem Uzerli ile ilgili yaptığı açıklamalar sorulunca ise ortadan konuşmayı tercih etti.

Timur Savcı’nın ne söylediğini bilmediğini belirten oyuncu, kendisinin Muhteşem Yüzyıl’da konuk olarak yer aldığını ve bir yorum yapamayacağını vurguladı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, hikayenin en önemli yerinde tükenmişlik sendromunu sebep göstererek ekipten ayrılmıştı. Timur Savcı yıllar sonra bu durumu eleştirdi. Bu ayrılığın tüm ekibe karşı saygısızlık, şımarıklık olduğunu düşünen Timur Savcı, bu ifadelerle oyuncusuna yıllar sonra eleştiride bulundu.