Ana sayfa Dizi Haberleri 3 yeni oyuncusu ile Aldatmak dizisi Dilek Taşı’na karşı reyting yarışında!

3 yeni oyuncusu ile Aldatmak dizisi Dilek Taşı’na karşı reyting yarışında!

tarafından ker_def

Aldatmak dizisinin ikinci sezonu için izleyicilerin beklentisi büyük! atv ekranında geçen sezon önemli bir çıkış sergileyen Aldatmak dizisi için ikinci sezon hazırlıkları devam ediyor. Dizinin ekibi yeni sezon için yoğun bir hazırlık sürecinin içine girdi.

‘Aldatmak’ dizisinin yeni sezon başlangıç tarihi de belli oldu. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ‘Aldatmak’ 7 Eylül akşamı ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Bu da demek oluyor ki, Kanal D ekranındaki Dilek Taşı dizisi ile Aldatmak arasında büyük bir reyting rekabeti yaşanacak.

Kanal D’nin Dilek Taşı dizisini yayınladığı gün, Aldatmak dizisinin başlama kararı verilmesi de atv’nin bu yarışa en başından dahil olarak, rakibinin öne çıkmasını engelleme adımı olarak düşünülebilir.

Gerilimin iyice yükseldiği, yeni soruların ve cevapların ortaya çıktığı ‘Aldatmak’ ikinci sezonunda izleyicilere heyecan ve duygu dolu anlar yaşatacak.

Yayınlanan fragman sonrası Behram’ın hayati durumu, Oylum’un kaza sonrası başına gelenler, Sezai’nin kızı İpek’in planları kafalarda soru işareti yaratırken Oylum’un doktorunun Tarık’a yönelttiği ‘Babası siz değilsiniz’ cümlesi nefesleri kesti.

Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Aras Aydın, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken ve Nursel Köse’nin yer aldığı diziye ikinci sezonda önemli isimler de dahil oldu.

Berkay Ateş, İlayda Çevik ve Alize Gördüm yeni sezonda Aldatmak dizisinde etkili karakterlerle yerlerini alacak.

3 yeni oyuncusu ile Aldatmak dizisi Dilek Taşı'na karşı reyting yarışında! 7

Aldatmak, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ikinci sezonda da ekran başına kilitlemeyi hedefliyor.

Aldatmak yeni bölümüyle 7 Eylül Perşembe akşamı atv’de yeniden izleyici karşısına çıkacak.