Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere ile Berkay Ateş, Sadakatsiz dizisinin yeni favori çifti!

Cansu Dere ile Berkay Ateş, Sadakatsiz dizisinin yeni favori çifti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. İlk sezonu ile zaten geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen dizi, yeni sezona da muhteşem başladı. Elde ettiği reytinglerle sezonun en iyi açılışını yapan dizi olan Sadakatsiz, Berkay Ateş’in kadroya katılması ile güçlendi…

Asya karakteri ile Aras arasında yaşanacakların dizinin yeni sezonunda hikayenin öne çıkan noktası olacağı da anlaşılıyor… 6 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 33. yeni bölüm öncesi yayınlanan fragmana ilgi büyük oldu… Berkay Ateş ile Cansu Dere’nin birbirlerine çok yakıştığını belirten dizi hayranları, “Yeni favori dizi çiftimiz belli oldu” diye yorumlar yapıyor. En son Alev Alev dizisinde rol alan Berkay Ateş’in diziye çok yakıştığını belirten hayranlar, hikayenin gidişatından çok memnun.

Cansu Dere ile Berkay Ateş, Sadakatsiz dizisinin yeni favori çifti! 7

Berkay Ateş’in diziye çok iyi bir giriş yaptığını belirten Sadakatsiz hayranları, yeni bölümleri heyecanla bekliyor. Dizinin 33. bölüm fragmanı sosyal medyada da geniş bir etkileşim elde etti. 1 milyon görüntülenmeye kısa sürede ulaşan Sadakatsiz fragmanı, youtube platformunda trend videolar arasında ikinci sıraya kadar yükseldi.

Yeni bölümde Asya sır perdesini çözmeye çalışıyor! Aras ise hafızasını kaybetmiş durumda ve Asya’dan başka kimseyi hatırlamadığını söylüyor.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de izleyicilerin karşısına çıkacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: