Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat ile Kardeşlerim dizileri aynı başarısızlığı yaşıyor!

Teşkilat ile Kardeşlerim dizileri aynı başarısızlığı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon aynı dönemde başlayan ve çok da iyi çıkış yapan Teşkilat ve Kardeşlerim dizileri, ikinci sezona da başladı… atv’nin Kardeşlerim dizisi cumartesi rekabetinde yer alıyor. Teşkilat ise pazar gününün birincilik elde eden dizisi konumunda…

Hem Teşkilat hem de Kardeşlerim’in yüksek reyting elde etme başarısına rağmen bir konuda sıkıntılı oldukları da dikkatlerden kaçmıyor. Aslında bu başarılı olamadıkları tek nokta… Hem hikaye hem oyunculuk performansları hem de yüksek reytingler noktasında her iki dizinin de iyi durumda olduğunu biliyoruz.

Ancak sosyal medya konusunda hem Teşkilat hem de Kardeşlerim zayıf bir durumda bulunuyor… Bunu kanıtlayan yeni bilgiler Digilup araştırmasında ortaya çıktı. 1 aylık dönemde dizilerle ilgili sosyal medyada paylaşılan iletiler üzerinde araştırmalar yapılıyor.

Eylül ayı içinde de en çok konuşulan dizilerin listesi ortaya çıktı. İlk 10 arasında Kardeşlerim sekizinci olurken, Teşkilat da dokuzuncu sırayı elde edebildi.

Reytinglerde çok iyi noktada olan bu iki dizinin sosyal medyada çok düşük etkileşimler alması çok şaşırtıcı geliyor…

Oysa ki; Ada Masalı, Baht Oyunu gibi reytingleri çok düşük olan iki dizi sosyal medya etkileşiminde ilk iki sırada yer alıyor.

Ada Masalı 2 milyon 900 bin ileti ile Eylül ayının birincisi oldu. Baht Oyunu ise ikinciliği 2 milyon ileti sayısı ile elde etti. Her iki dizi reytinglerde düşük ama sosyal medya etkileşiminde yüksek performans sergiliyor.

Teşkilat ile Kardeşlerim dizileri aynı başarısızlığı yaşıyor! 4

Kardeşlerim dizisi Eylül ayı boyunca sadece 292 bin ileti elde edebildi. Teşkilat dizisi ise 94 bin ileti ile ilk 10’a zor girdi…

Her ne kadar sosyal medya yansımasının televizyon reytinglerine bir etkisi olmasa da milyonlarca hayranı bulunan Teşkilat ve Kardeşlerim’in sosyal platformlardaki bu durumu biraz garip duruyor.