Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu ayrılığı can yaktı, Kardeşlerim’de yeni sürpriz de netleşti!

Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu ayrılığı can yaktı, Kardeşlerim’de yeni sürpriz de netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi hayranları geçen bölümde yaşanan ayrılıklar nedeniyle bir hayli kızgın. Kadir ve Melisa karakterleri artık hikayede olmayacak. Halit Özgür Sarı ile Damlasu İkizoğlu başarılı performanslar ortaya koydu ve izleyicilerden saygı gördü.

İki oyuncunun hikayeden ayrılması ise büyük bir sürprizdi. Başroller ayrılınca dizilerde büyük sorunlar yaşanır. Benzer durumları atv dizisi de yaşıyor. Sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise dizinin hayranları bu karardan son derece rahatsız olmuş durumdalar ve isyan ediyorlar.

Halit Özgür Sarı’ya ise teklif üstüne teklif geliyor. Oyunculuk kariyerinde Damlasu İkizoğlu için de Kardeşlerim’in yeri ayrı olacaktır. Genç oyuncu da teklifler almaya başladı.

Kardeşlerim dizi hayranları giden iki oyuncuya üzülürken, iki yeni isim de dizide öne çıkacak. Nilsu Yılmaz, Cemile karakteri ile hikayeye dahil oldu ve hikayede önümüzdeki bölümlerden daha çok yer alacak.

Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu ayrılığı can yaktı, Kardeşlerim'de yeni sürpriz de netleşti! 3

Cemile’nin arkadaşı Canan da işin içine giriyor. Elif Uslusoy yeni karakteri canlandıracak olan genç oyuncu olarak belirlendi. Elif Uslusoy’un ilk dizisi olması noktasında da Kardeşlerim kariyerinde önemli bir yer tutacaktır.

Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu ayrılığı can yaktı, Kardeşlerim'de yeni sürpriz de netleşti! 4

İki oyuncu ayrıldı belki ama dizinin hikayesi de genişliyor ve iki yeni oyuncu ile Kardeşlerim ikinci sezonda yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Cumartesi rekabetinde Gönül Dağı ile birincilik mücadelesi veren Kardeşlerim, son yılların en dikkat çeken dram yapımlarının başında geliyor. Dizinin her bölümü milyonlarca izleyici tarafından heyecanla takip ediliyor. Genç oyuncular için de bu kadar popüler bir yapımda olmak kariyerleri adına hızlı bir popülerlik elde etmelerine olanak sağlıyor.