Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere’nin aksine Melis Sezen’in Sadakatsiz’e vedası son derece dokunaklı oldu!

Cansu Dere’nin aksine Melis Sezen’in Sadakatsiz’e vedası son derece dokunaklı oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin iki sezon boyunca ekranlara damga vuran dizisi Sadakatsiz 25 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan final bölümüyle de ekranlara damga vurdu.

Dizinin 60. final bölümü unutulmaz olaylara sahne oldu. Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gören Sadakatsiz, bir kadın, onu aldatan kocası ve diğer kadın arasındaki üçlü ilişki çemberini ekranlara taşıdı.

Yayınlandığı  günden itibaren dizinin en çok eleştirilen karakteri Caner Cindoruk’un canlandırdığı aldatan koca rolündeki ‘Volkan’ oldu. Volkan’ın düştüğü acınası durum son bölüme damga vurdu.

Final bölümünün kaybedeni de ‘Volkan’ oldu. İki kadın da kendi hayatlarına bambaşka yön verdi. Terk edilen Volkan tek başına derbeder bir şekilde kaldı. Son sahnelerde izleyiciyi 20 yıl sonrasına götüren dizide, Volkan’ın hayatını kaybettiği görüldü.

Başrol oyuncuları Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Cansu Dere sosyal medya paylaşımlarıyla karakterlerine ve izleyiciye veda ettiler. En dokunaklı sosyal medya paylaşımı Melis Sezen’den geldi.

Cansu Dere'nin aksine Melis Sezen'in Sadakatsiz'e vedası son derece dokunaklı oldu! 8

Melis Sezen canlandırdığı ‘Derin’ karakterine şu sözlerle veda etti; “Başardık kızım! Başardık! İyileştin! Tekrar kendini sevmeyi hatırladın! Çok uzun zamandır dev bir uykuda olan, varlığını bile unuttuğun o hayat dolu ve sevgi dolu Derin’e, ışık saçan Derin’e döndük! Evimize döndük.

Cansu Dere'nin aksine Melis Sezen'in Sadakatsiz'e vedası son derece dokunaklı oldu! 9

Seninle yaşadığım her an için sonsuz şükür, sana verdiğim her nefes bende can. Derin seni çok seviyorum ve nihayet mutlu olduğunu görmek tarifsiz…  Her şeyin en güzelini hak ediyorsun koca yürekli kız, çok zorlu bir yolculuk geçirdin şimdi hayatının keyfini çıkarma, mutlu olma zamanı, doyasıya yaşa… Hoşça kal, sonsuz teşekkür ederim her şey için! İyi ki.”