Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere’yi uzun süredir böyle görmediniz! Oyuncu resmen mankenliğini konuşturdu!..

Cansu Dere’yi uzun süredir böyle görmediniz! Oyuncu resmen mankenliğini konuşturdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eski manken, başarılı oyuncu Cansu Dere çok konuşulacak pozlara imza attı. Kanal D’de ikinci sezonuyla ekrana gelmeye devam eden Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı ‘Asya’ rolüyle büyük beğeni toplayan Cansu Dere, instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla da adından söz ettiriyor.

Yılda sadece dört kez yayınlanan Magnet Quarterly Dergisi için objektif karşısına geçen güzel oyuncu, Dünya Eskrim Şampiyonu Miles Chamley – Watson ile iddialı pozlar verdi.

Miles Chamley -Watson, uzun boyu ve dövme kaplı vücuduyla bir eskrim sporcusundan daha çok bir mankeni andırıyor. Eskrimin Süpermen’i olarak da anılan ünlü sporcu ile poz veren Cansu Dere nefesleri kesti.

Cansu Dere'yi uzun süredir böyle görmediniz! Oyuncu resmen mankenliğini konuşturdu!.. 11

Yılda dört kez yayınlanan ve her sayısında farklı bir temaya odaklanan Magnet Quarterly’nin yeni sayısının tema konusu ‘Kusursuzluk’ oldu.

Birlikte objektif karşısına geçen Cansu Dere ile Miles Chamley-Watson kusursuzluğu sembolize ettiler. Fotoğrafları  instagram hesabından yayınlayan oyuncu kusursuz fiziğiyle de adeta mankenliğini konuşturdu.

Cansu Dere'yi uzun süredir böyle görmediniz! Oyuncu resmen mankenliğini konuşturdu!.. 12

Cansu Dere’nin paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Oyuncunun Sadakatsiz dizisindeki rol arkadaşları Melis Sezen ve Özge Özder ile Aslı Enver’de fotoğraflara yorum yaparak beğenilerini dile getirdiler.

Özel hayatıyla gündemde olmayı sevmeyen Cansu Dere sosyal medyayı da çok aktif olarak kullanmıyor ancak oyuncu, son paylaşımı ve pozlarıyla gündem oldu.

Cansu Dere'yi uzun süredir böyle görmediniz! Oyuncu resmen mankenliğini konuşturdu!.. 13

41 yaşındaki Cansu Dere, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle takipçilerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Cansu Dere'yi uzun süredir böyle görmediniz! Oyuncu resmen mankenliğini konuşturdu!.. 14

Cansu Dere'yi uzun süredir böyle görmediniz! Oyuncu resmen mankenliğini konuşturdu!.. 15