Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil’in bir araya gelişi büyük heyecan yarattı!

Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil’in bir araya gelişi büyük heyecan yarattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem Taner Ölmez hem de Erkan Kolçak Köstengil dizi dünyasının çok sevilen iki karakter oyuncusu. Oyunculuktaki başarılarıyla ön plana çıkan iki oyuncunun yeni bir dizide bir araya gelecek olması hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Bugüne kadar Medcezir ve Yasak Şehir’in de aralarında bulunduğu birçok yapımda rol alan ve yeteneğiyle dikkat çeken Taner Ölmez en büyük çıkışını Mucize Doktor ile yapmıştı. Güney Kore dizisi Good Doctor’dan uyarlanan dizide Taner Ölmez otizmli doktor Ali Vefa karakterini büyük bir başarıyla canlandırarak herkesin kalbini kazanmıştı.

Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil’in bir araya gelişi büyük heyecan yarattı! 8

2002 yılından bu yana setlerde yer alan Erkan Kolçak Köstendil Merhamet dizisindeki Mehmet karakterinden, Ulan İstanbul’da fenomen olan Karlos’a kadar birçok farklı karakteri başarıyla canlandırdı. Çukur dizisindeki Vartolu Sadettin karakteriyle hayran kitlesini katlayan yetenekli oyuncu 12 Numaralı Adam isimli tek kişilik gösterisini de sahneye koydu.

Dizilerin bu iki başarılı oyuncusu şimdi yeni bir yapımda bir araya gelmeye hazırlanıyor. Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil Netflix’te yayınlanacak Yaratılan isimli dizide birlikte rol alacak. Dizinin yönetmeni de çok iddialı. Dizinin yönetmenliğini Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Yeşilçam gibi başarılı yapımlara imzasını atan Çağan Irmak üstleniyor.

Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil’in bir araya gelişi büyük heyecan yarattı! 9

İki yetenekli oyuncunun bir araya gelişi hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Sosyal medyada paylaşım yapan izleyiciler Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil’in bir araya geleceği bir yapımın kaçırılmayacağını belirttiler. Dizinin şimdiden efsane olmaya adaylığını koyduğunu belirten izleyiciler büyük bir heyecanla diziyi beklediklerini dile getirdiler.

O3 Medya tarafından çekilecek Yaratılan isimli dizi Netflix’te yayınlanacak. Oyuncu görüşme çalışmaları devam eden dizinin birinci sezonu sekiz bölümden oluşacak. 25 Ocak’ta sete çıkacağı belirtilen dizinin çekimleri İstanbul ve Bursa’da gerçekleştirilecek.