Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cansu Kurtçu ve Fettah Can çaldı; Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal söyledi!

Cansu Kurtçu ve Fettah Can çaldı; Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal söyledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, gazeteci eşi Kerimcan Kamal ve ikiz bebekleri ile mutlu bir aile hayatı yaşıyor. Oyuncu, hem kariyeri hem de özel hayatıyla sosyal medyada çok konuşuluyor. İkiz bebekleri Rutkay Kerim ve Piraye’nin bakımının yanı sıra, iki farklı projede yer alan Doğa Rutkay, sosyal medyada da farklı paylaşımlarla göz dolduruyor.

Güldür Güldür Show programında Yeter karakteri ile uzun süredir ekranda güldüren oyuncu, ayrıca bu sezon başladığı Çocuktan Al Programı ile de miniklerin dünyasının içinden sesleniyor… Doğa Rutkay, sosyal medyada hem duyarlı paylaşımları hem doğa ve hayvan sevgisini yansıtan halleri ile takdir de topluyor.

Oyuncu bu sefer ise eşi ile birlikte şarkı söyledikleri bir videoyu yayınladı. Fettah Can ve Cansu Kurtçu çifti ise enstrümanları çalan isimlerdi. Çeşitli şarkılar söyleyen oyuncu, “Cansu ve Fettah çaldılar biz de evde mırıldandığımız gibi sevdiğimiz şarkıyı söyledik” notu ile aşağıdaki videoyu paylaştı.

Ünlü oyuncu bu videonun hikayesini de şöyle anlattı: “Bir yaz akşamıydı… Bebelerimizi yatırdıktan sonra indik deniz kenarına… Herkes çok yorgun ama gidip de odasına yatamayacak kadar da keyiflliydi. Cansu ve Fettah çaldılar biz de evde mırıldandığımız gibi sevdiğimiz şarkıyı söyledik… Ne güzel akşamdı… Begonviller, masada yanan mumlar ve yıldızlar şahit!
Ömrünü yalnızken iyi ama bir aradayken daha iyi hissettiği insanlarla paylaşmalı insan.”