Ana sayfa Sosyal Medya Seçkin Özdemir ve Buğra Gülsoy’un setten etkileyici pozları!

Seçkin Özdemir ve Buğra Gülsoy’un setten etkileyici pozları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun etkileyici iki dönem dizisi Kuruluş Osman ve Uyanış Büyük Selçuklu, yüksek tempoda ve iyi reyting oranlarına ulaşarak yollarına devam ediyor. Dizinin oyuncularından gelen set paylaşımları da büyük ilgi görüyor… Seçkin Özdemir ve Buğra Gülsoy da instagram hesaplarından etkileyici anları paylaştı.

Bugüne kadar yer aldığı dizilerde birçok kez şanssızlık yaşayan, erken finallere artık alışık olan Seçkin Özdemir, Kuruluş Osman dizisine ikinci sezonda katıldı. Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden birisinde yer almanın şansı ile sosyal medyada paylaşımlar yapan Seçkin Özdemir’e hayranlarından da büyük destek var. Flatyos isimli karakter için imajını yenileyen oyuncu, farklı tarzı ile de takipçilerinden ilgi görüyor. “O kadar inandırıcı oynuyorsun ki, hepimizin mutlu ettiğin için teşekkürler” diye yorum bırakan hayranlar, ünlü oyuncunun performansını övdü.

Seçkin Özdemir ve Buğra Gülsoy'un setten etkileyici pozları! 8

Bu sezonun en başarılı yeni yapımlarından birisi de kuşkusuz TRT1 ekranında pazartesi akşamlarına damga vuran Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizi… Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı yapımda çok önemli bir oyuncu kadrosu buluştu.

Büyük Selçuklu Devletinin anlatıldığı hikayede Sultan Melikşah karakterine hayat veren Buğra Gülsoy, etkileyici sahnelerde güçlü bir performans ortaya koymakta.

“Bozkırın aç atlısı” etiketi ile aşağıdaki fotoğrafı yayınlayan Buğra Gülsoy, Sultan Alparslan’ı canlandıran Serdar Kılıç ve Nizamülmülk’e hayat veren Mehmet Özgür ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Takipçiler hem diziyi hem de oyuncuların performanslarını öven yorumlarda bulundu.

#bozkırınüçatlısı

Seçkin Özdemir ve Buğra Gülsoy'un setten etkileyici pozları! 9