Ana sayfa Dizi Arşivi Çatı Katı Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Çatı Katı Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Çatı Katı Aşk, Mia Yapım imzalı, ilk bölümü 9 Temmuz 2020 tarihinde yayınlanan, yönetmeliğini Barış Yöş’ün yaptığı, senaryosu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı ikilisi tarafından kaleme alınan Türk yapımı romantik- komedi türündeki televizyon dizisi.

Genç ve başarılı oyuncular; Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz’i başrolde buluşturan romantik komedi dizisi güçlü bir hikaye ve iyi bir aile komedisi olmasına rağmen, reytinglerde beklentilerin altında kaldı. Dizi yaz aylarında ekrana geldi ve geniş bir izleyici kitlesini de etkilemeyi başardı.

Çatı Katı Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: Kanal D
Yapımcı: Mia Yapım
Türü: Romantik- Komedi
Yayın Tarihi: 9 Temmuz 2020- 24 Ekim 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 130 dakika
Müzik: Aydilge
Başrol: Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz, Renan Bilek, Selin Şekerci.
Oyuncular: Tülay Günal, Erhan Yazıcıoğlu, Ebru Aykaç, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran, Bedia Ener, Mehtap Altunok, Barış Taşkın.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanılıyordu. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşılıyordu. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/CatiKatiAsk
Instagram: https://www.instagram.com/catikatiask/
Facebook: https://www.facebook.com/CatiKatiAsk/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfj2bu-apHga0rO5SH2vwRA
Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/cati-kati-ask

TÜM HABERLER:

Çatı Katı Aşk dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

Çatı Katı Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Çatı Katı Aşk, yaz dizisi olarak ekranlara merhaba dedi. Eğlenceli hikayesi, renkli ve maceralı konusuyla başlarda ilgi çeken dizinin keyifli hikayesi yaz döneminde izlendi ve Kanal D tarafından diziye yeni sezonda da devam kararı alındı. Ancak, romantik – komedi tarzında ki dizi yeni sezonda istenilen reytingleri alamadı. Hatta genç oyuncu Ezgi Şenler, Ayşen karakterini oynadığı Çatı Katı Aşk’tan reytingler düşük kalınca bir hikaye ile apar topar ayrıldı ve yerine Selin Şekerci geldi. Ancak Şekerci’nin varlığı da Çatı Katı Aşk’ın devam etmesine yetmedi. Kanal D diziyi 16. bölümde sonlandırma kararı aldı.

HİKAYESİ:

Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir yalanla katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir.

Çatı Katı, hayata yeni atılanların, sırtında dünyaları taşıyanların, yuvayı ilmek ilmek örenlerin hikayesi ma hepsinden de öte bir aşk hikayesi. Dizide karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Şirin, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesi anlatılıyor.

Hayat gençleri yine boylarından büyük dertlerle baş başa bırakırken, hasretini duyduğumuz bu aile, kuvvetli bağlarıyla her şeyin üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?

Çatı Katı Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Furkan Andıç (Ateş Avcı)
Selin Şekerci (Şirin Çetin Avci)
Yiğit Kirazcı (Demir Yılmaz)
Nilay Deniz (Yasemin Çetin Yilmaz)
Renan Bilek (Celal Yılmaz)
Tülay Günal (Perihan Yılmaz)
Erhan Yazıcıoğlu (Asaf Avcı)
Ebru Aykaç (Gülriz Avcı)
Burak Tamdoğan (Filozof Emin)
Pelin Öztekin (Süheyla Durmaz)
Bülent Seyran (Şuayip Durmaz)
Bedia Ener (Saadet Yılmaz)
Mehtap Altunok (Şenay Karaca)
Barış Taşkın (Emlakçı Muhsin)
Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz )

MEKANLAR:

Çatı Katı Aşk dizisinin çekimleri İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunan Darende sokağında yapıldı. Mahalle kültürünün nostaljik şekilde işlendiği diziye adını veren Çatı Katı dairesinin yer aldığı güzel bir ev kullanıldı.

Çatı Katı Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

JENERİK:

Çatı Katı Aşk dizisinin müzikleri ünlü şarkıcı Aydilge’ye ait. Jenerik müziğindeki ‘Nasıl İnansam’ adlı parça dizi yayına girdiği ilk bölümden itibaren neşeli ve eğlenceli melodisi ile seyirci tarafından da çok sevildi. Aydilge tarafından seslendirilen şarkı pek çok kez ‘Yılın En İyi Dizi Müziği Ödülü’ ne layık görüldü.

Ödül almaktan mutluluk duyduyunu dile getiren Aydilge’de, ‘İster çatıda, ister yolda, nerde olursa olsun, herkese gerçek bir aşk nasip olsun’ şeklinde yorum yaptı.

Çatı Katı Aşk Jenerik Müziği;

FRAGMANLAR:

Çatı Katı Aşk dizisinden ilk fragman Kanal D’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Temmuz ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.
İlk Tanıtım:

Çatı Katı Aşk dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Çatı Katı Aşk dizisi 9 Temmuz 2020 tarihinde Kanal D ekranlarında seyirciyle buluştu. Ekran yolculuğu 1 sezon devam eden dizi, 24 Ekim 2020 tarihinde 16. Bölümüyle ekranlara veda etti.

Çatı Katı Aşk dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasında izleyebilirsiniz.

KAMERA ARKASI:

Çatı Katı Aşk dizisinin kamera arkasından eğlenceli görüntüler de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı. Görüntülerde oyuncular arasında ki esprili ve neşeli diyaloglar dikkat çekti.

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Yaz dizisi olarak ekranlara gelen romantik –komedi tarzındaki yapım Çatı Katı Aşk’ın ilgi gören bazı sahnelerini sizler için derledik. Dizinin videolarını Youtube resmi sayfasında bulabilirsiniz.

Ateş ve Yasemin

Ayşen ile Ateş Yakalandı mı?

Yasemin Ateş’ Neden Şaşırdı?

Ateş ile Ayşen Yakınlaştı

Yasemin ve Demir Beraber Uyudu