Ana sayfa Dizi Fragmanları Çatı Katı Aşk nasıl bir finalle bitecek? Selin Şekerci konusunda kafalar karışık

Çatı Katı Aşk nasıl bir finalle bitecek? Selin Şekerci konusunda kafalar karışık

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çatı Katı Aşk dizisi yaz ayında izleyicilerle Kanal D ekranında buluştu. Bir türlü reytinglerde çok iyi noktalar elde edemeyen dizi, önce Perşembe akşamları ekrandaydı. Sezon dizileri başlayınca ise günü Cumartesi olarak değiştirildi.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’na göre dizinin final yapması kimse için sürpriz değil. Koloğlu, “Sürpriz olmadı. Ezgi Şenler gitmiş, Selin Şekerci gelmişti. Sanki Şekerci ile başlasaydı daha mı iyi olurdu?” diye soruyu da ortaya bıraktı.

Kanal D’nin Çatı Katı Aşk’a fazlasıyla tolerans gösterdiği de biliniyor. Dizi 16. bölümü ile 24 Ekim Cumartesi akşamı veda edecek. Final bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Ateş ve Şirin’in başı derde giriyor! Ateş ve Şirin’in tedavi etmeye çalıştıkları adam hayatını kaybedince ikilinin başı fena halde derde giriyor. Bu durumdan kurtulmaya çalışırken olaylar ise silsile halinde ters gitmeye başlıyor.

Demir ve Yasemin’in aşkı ise gün geçtikçe büyüyor. Demir Ateş’i korumaya çalışırken dayak yiyor.

Gülriz, Emin’e yılların itirafını yapıyor! Ateş’in kendi oğlu olduğunu öğrenen Emin ne yapacak?

Furkan Andıç, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Selin Şekerci’nin başrolünde yer aldığı Çatı Katı Aşk Final bölümüyle Cumartesi 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. İşte final bölümünden ilk görüntüler: