Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz’a Serenay Sarıkaya’nın ismini duyması yetti, mekanı sessizce terk etti!

Cem Yılmaz’a Serenay Sarıkaya’nın ismini duyması yetti, mekanı sessizce terk etti!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılının en çok konuşulan ilişkilerden birisi Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz arasındaki aşk olmuştu. Serenay Sarıkaya’nın hayranları sık sık ikiliyi bir arada görmeye alışamadıklarını, bu ilişkiyi doğru bulmadıklarını ifade eden yorumlarda bulunmuşlardı. Bir süre sonra aralarının bozuk olduğu haberleriyle gündeme gelen ikiliden ayrılık haberi gelmişti.

Serenay Sarıkaya’dan sonra Defne Samyeli ile yaşadığı aşkla magazin gündemini meşgul eden Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde kendisinden 21 yaş küçük olan oyuncu Rüya Demirbulut ile görüntülenmiş ve yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edilmişti.

Yeni bir aşka yelken açan Cem Yılmaz, Ekim 2020’de ayrıldığı Serenay Sarıkaya ile yıllar sonra Zorlu PSM’de denk geldiler. Cem Yılmaz eski aşkıyla karşılaşmamak için mekanı sessizce terk etti.

Cem Yılmaz’a Serenay Sarıkaya’nın ismini duyması yetti, mekanı sessizce terk etti! 31

Gazeteci Orkun Ün cumartesi günü yazdığı köşe yazısında, komedyen Cem Yılmaz’ın yakın arkadaşı müzisyen Can Şengün’ün Zorlu PSM’de başladığı “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” programının Selami Şahin bölümüne, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın da izleyici olarak geldiğini öğrenince vazgeçerek geri döndüğünü iddia etti.

Müzisyen Can Şengün, Zorlu PSM’de “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” adında bir programa başladı. Cem Yılmaz, Kenan Doğulu ve Serenay Sarıkaya, Can’ın müdavimlerinden. Can’ın ilk programına seyirci olarak giden, ikinci programına da konuk olan Cem Yılmaz, Selami Şahin’in konuk olduğu geceye de gelecekti. Hatta masası bile hazırdı. Ama Can’ı izlemeye gelenler arasında Serenay Sarıkaya da vardı” diyen Orkun Ün, “Arkadaşı İbrahim Selim ile mekana gelen Serenay Sarıkaya’nın haberini alan Cem Yılmaz, içeriye girmekten vazgeçti. İddiaya göre kulise gitti, Can’a ‘iyi sahneler’ dedi ve sessizce mekandan ayrıldı.”