Ana sayfa Sinema Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in ser verilip sır verilmeyen filmleri Gidenler’den güzel haber!

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in ser verilip sır verilmeyen filmleri Gidenler’den güzel haber!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkisi de genç kuşağın başarılı oyuncularından. Rol aldıkları dizilerle adlarınndan söz ettiren ve Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz hayranlarını yine meraklı bir bekleyiş aldı. Aslında iki oyuncuyu aynı dizide görmek için uzun süre sosyal medyada yapımcılara seslenmişti hayranlar. Ardından Yarım Kalan Aşklar dizisi ile izleyiciye güzel bir sürpriz yapılmıştı.

Sosyal medyada ikiliyi çift olarak görmek isteyen hayranlarının başlattığı ve dikkat çeken istekler sonrası, BluTV için Yarım Kalan Aşklar isimli çarpıcı bir dizide bir araya gelmişti iki oyuncu.

Ardından yine ikilinin hayranlarını mest eden bir gelişme yaşandı ve kamera önündeki uyumları büyük beğeni kazanan Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz, bu kez Netflix için çekilen Gidenler isimli bir sinema filminde rol almaya başladılar.

Hatta film için Dilan Çiçek Deniz saçlarını da sarıya boyatmıştı. Bir süredir filmin çekimleri de sürmekteydi. Zaman zaman oyuncular setten fotoğraflar da paylaşmaktaydılar. Hafta içinde filmin çekimlerinin sona erdiğini yine oyuncular sosyal medyadan duyurdu.

Burak Deniz, filmde birlikte rol aldığı Dilan Çiçek Deniz ile verdiği pozunu da paylaştı sosyal medyadan ve ‘Tüm ekibin eline emeğine sağlık, büyük paydos’ notunu düştü.

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in ser verilip sır verilmeyen filmleri Gidenler'den güzel haber! 8

Filmle ilgili çalışmalar ise biraz gizlilikle yürütüldü. Filmin konusu ile ilgili net bir bilgi yok. Fakat Burak Deniz’in filmde ‘Semih’ adlı bir karakteri oynadığı biliniyor. Dilan Çiçek’in yaptığı paylaşımlardan da Defne isimli bir karakteri oynadığı öğrenilmişti.

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in ser verilip sır verilmeyen filmleri Gidenler'den güzel haber! 9

OGM Pictures yapımcılığında çekilen filmi Ozan Açıktan yönetti. Filmde bir aşk hikayesi anlatılacak. Bu arada Gidenler filminde Şükran Ovalı ve Berrak Tüzünataç da rol alan isimler arasında.

‘Semih’ ve ‘Defne’ karakterleri şimdiden merak konusu. Gidenler filminin Netflix’de ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil…