Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’nun iddialı projeyi neden istemediği ortaya çıktı!

Serkan Çayoğlu’nun iddialı projeyi neden istemediği ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Serkan Çayoğlu, son olarak ekranlara TRT1’de yayınlanan dönem dizisi Kıbrıs Zafere Doğru ile gelmişti. İddialı proje Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekilmişti. Kıbrıs Zaferi’ne kadar giden bir süreci içeren ve çarpıcı sahneleriyle dikkat çeken dizide, tarihe not düşen ayrıntılar da yer alıyordu.

Yaşanan katliamlara gönderme yapılan ve o karanlık döneme ait pek çok konuya da değinen dizi, iddialı bir şekilde ekranlara gelmişti. Pelin Karahan, Ahmet Kural, Gülper Özdemir ve Tayanç Ayaydın ile başrolde yer alan Serkan Çayoğlu, zorlu bir set süreci geçirdi tüm ekiple birlikte.

Serkan Çayoğlu, Kiraz Mevsimi dizisinde tanıştığı ve 2015 yılından beri beraber olduğu meslektaşı Özge Gürel ile aşkıyla da sık sık gündeme gelmekte. İkili, Kıbrıs Zafere Doğru dizisi nedeniyle uzun zaman ayrı kalmışlardı. Pandemi sürecinde 6 ay gidip gelme zorluğu da yaşanınca, iki sevgili birbirlerine hasret kalmıştı.

Özge Gürel, daha sonrasında KKTC’ye giderek sevgilisini ziyaret etti ve sosyal medyada çift bu mutlu anlarını da paylaştılar. Dizinin final yapmasının ardından ise yeniden biraraya geldiler. Aralık ayında dizi final yapmıştı. Serkan Çayoğlu’na bu dizinin ardından yeni proje teklifleri de geldiği konuşuldu.

Serkan Çayoğlu'nun iddialı projeyi neden istemediği ortaya çıktı! 19

Hatta Serkan Çayoğlu’nun yine iddialı birproje olan ve Alper Çağlar’ın yazdığı ve çekimlerini yapacağı Göktürk isimli sinema filminde rol alacağı da konuşuldu.  Aytaç Şaşmaz ile birlikte başrolde yer almak için anlaşma yaptığı ve provalara katıldığı da biliniyor.

Fakat Çayoğlu, son anda bu projede yer almaktan vazgeçti! Hayranları onu yeni bir projede görmek için sabırsızlanırken, oyuncunu neden böyle bir karar aldığı ise merak konusu oldu. Serkan Çayoğlu’nun üzülerek aldığı bu karar sonrası, konunun ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı!

Çayoğlu’nun aslında hikayeyi beğendiği ve rol almak için de heyecanlandığı verdiği röportajlarda görülmekteydi. Fakat bu ani vazgeçişin nedeni de merak ediliyordu. Sonunda oyuncunun çekim takvimi nedeniyle filmde oynamaktan vazgeçtiği öğrenildi!

Serkan Çayoğlu'nun iddialı projeyi neden istemediği ortaya çıktı! 20

Takvimi görünce ayrılık kararı aldığı konuşuluyor. Alper Çağlar’ın büyük bir titizlikle hazırlıklarını sürdürdüğü filmin, 6 aylık bir sürede çekileceği öğrenildi. İşte bu uzun süreli çekim takvimi, Serkan Çayoğlu için zorlayıcı bir etken oldu anlaşılan! Oyuncu, bu kadar uzun süren bir filmde yer almaktan vazgeçti.

Zira yaz aylarında sevgilisi Özge Gürel ile evleneceklerini de açıklamıştı oyuncu. Kıbrıs Zafere Doğru dizisi için uzun süre ayrı kaldığı müstakbel eşinden, düğün sonrası da ayrılmak istemeyen oyuncunun, istemeyerek de olsa filmden ayrıldığı anlaşıldı. Düğün hazırlıkları yapan çiftin, Göktürk filminin çekim takvimi nedeniyle zorlanacakları, bu nedenle de Çayoğlu’nun bu kararı aldığı konuşuluyor.