Ana sayfa Dizi Fragmanları Çemberin iyice daraldığı Yargı dizisinde Hakim Neva yönelen oklardan nasıl sıyrılacak?

Çemberin iyice daraldığı Yargı dizisinde Hakim Neva yönelen oklardan nasıl sıyrılacak?

tarafından kadir kadir
Yargı - Neva

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin güçlü konusu ve sağlam kadrosuyla yeni sezondaki en iddialı dizilerinden biri olan Yargı, soluksuz izlenen 15’inci bölümü sonrasında pazar günü bomba gibi bir bölümle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Pazar günü yayınlanacak 16. bölümle ilgili ikinci bir fragman geldi. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde yer aldıkları dizide çiçeği burnunda çiftimiz Ceylin’in olayları hatırlamaya başlamasıyla birlikte rahat bir nefes almışlardır.

Ilgaz, Ceylin'e moral veriyor
Olay yerinde Ilgaz, “Artık her şeyi hatırlıyorsun, önemli olan bu. Gerisini çözeceğiz, sen aklanacaksın, katil de yakalanacak” diyerek Ceylin’e güç verir. Ceylin, kendisine koşulsuz güvenen ve her daim yanında olan Ilgaz’a “Sen gördüğüm son romantiksin” der.

Şile’den ayrılan Ilgaz ile Ceylin, soruşturmanın gidişatını etkileyecek bilgileri vermek üzere ertesi gün Pars savcının yanına giderler ve Ceylin hatırladığı tüm detayları anlatır. Katilin bir kadın olduğu düşünülmektedir ama özellikleri nedir? Saçı ne renktir? Siyah, kızıl, kahverengi? Ya da uzun, kısa, kıvırcık, düz saçlı mıdır?

Pars ile Neva
Bu sırada Tilmen’lerin avukatlığını yapan Engin’in teyzesi Seda, yeni bir bilgi öğrenmiştir. Engin’in ölmeden önce cezaevine götüren ambulansta Ağır Ceza hakimi Neva Seçkin de vardır. Duruma anlam veremeyen Seda, olayın ayrıntılarını araştırmaya başlar ve soluğu Pars savcının yanında alır.

Bu duruma sinirlenen Savcı Pars, kardeşinin üzerine gider ve cinayet saati nerede olduğunu sorar. Bir cevap vermeyen hakim Neva, seni ilgilendirmez diyerek abisini tersler. Fakat Engin’in cinayetinde oklar iyice Neva’yı göstermeye başlamıştır.