Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş, yeni ismi Sezin Akbaşoğulları ile yön mü değiştiriyor

Üç Kuruş, yeni ismi Sezin Akbaşoğulları ile yön mü değiştiriyor

tarafından kadir kadir
Üç kuruş dizisinde yeni isim Sezin Akbaşoğulları

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi Üç Kuruş’un yeni ismi Sezin Akbaşoğulları oldu.

Heyecan ve aksiyon dolu son bölüm, Zafer Algöz’ün canlandırdığı Nezih karakterinin ölümüyle bitmişti. Başrollerde yer alan usta oyuncu Zafer Algöz’ün diziden ayrılmasıyla izleyiciler şaşkına dönse de sosyal medyada bu değişim yeni bir heyecan yakalamak için senaristlerin işi olduğu düşünülüyor.

Üç Kuruş - Zafer Algöz ayrılığı
Üç Kuruş’ta Bahar’ın gizemli babası Nezih, her ne kadar usta bir oyuncu olan Zafer Algöz tarafından canlandırılsa da izleyici gözünde beklentiyi karşılayamadı ve geri planda kaldı. Benzer kurgudaki Çukur dizisinde de ana karakterlerin yanında birçok yan karakter vardı, fakat içlerinden sıyrılanlar, seyircinin sahiplendiği karakterler olmuştu.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora, Nursel Köse gibi güçlü isimlerin yer aldığı Üç Kuruş’un ekibine son olarak katılan isimse Sezin Akbaşoğulları oldu.

Sezin Akbaşoğulları

Sezin Akbaşoğulları en son olarak senaryosunun Serdar Özönalan ve Emre Konuk tarafından kaleme alınan “Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisinde Zübeyde Hatun, Kırmızı Oda’da ise Hediye karakterini canlandırmıştı.

Sezin Akbaşoğulları, senaryosu Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad tarafından yazılan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki Üç Kuruş’ta, Kartal ile Komiser Efe’nin beraber verdiği mücadelede kilit bir karakteri canlandıracak. İkilinin hikayeye dahil olan; gücü, zekası ve güzelliyle çok konuşulacak bu dişli karakter karşısında ne yapacağı ise şimdiden merak konusu.