Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cemre Baysel, Baht Oyunu’nda öyle bir rol yapıyor ki sanki kendisini oynuyor!

Cemre Baysel, Baht Oyunu’nda öyle bir rol yapıyor ki sanki kendisini oynuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında performansı ile en dikkat çeken isim kim diye sorulur ise, bu isim için ilk olarak Baht Oyunu dizisinin Ada’sı Cemre Baysel’in ismini söylemek yanlış olmayacaktır.

Baht Oyunu dizisi Kanal D ekranında ilk başladığında düşük reytingler aldı ama Cemre Baysel’in doğal ve çekici oyunculuk performansı hemen kendisini belli etti. Dizide Ada karakterine çok iyi uyum sağlayan ve sanki ekranda o karakterdeki kişiymiş gibi rol yapabilen Cemre Baysel, hayranlarından da çok övgü alıyor.

Sol Yanım dizisinde Birricik karakterinde üniversite öğrencisi olarak dikkat çeken Cemre Baysel yine çok iyi performans sergilemişti. Ancak birçok hayranına göre Baysel, Baht Oyunu’nda adeta kendisini buldu. Ada karakteri üzerine bir elbise gibi oturdu.

Baysel’in oyunculuk performansının her bölüm daha da iyiye gitmesi dizinin ve hikayenin daha çok öne çıkmasını sağladı… Baysel’in sürüklediği Baht Oyunu dizisinde diğer rollerdeki isimlerin de etkileyici performansları reytinglerin yükselmesini sağladı.

Baht Oyunu ilk 3 bölümü ile reytinglerde zayıf görünse de sonraki iki bölümde çok iyi oranlar elde ederek ciddi bir yükseliş yaşadı. Bu yükselişte aslan payı elbette ki doğal oyunculuk performansı ile hayranlarını mest etmeye devam eden Cemre Baysel’indir. Aytaç Şaşmaz ile de çok iyi bir dizi çifti olan Baysel, kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor.

Instagram hesabında 1.7 milyon takipçisi bulunan Baysel’in hayran kitlesi hızla artıyor. Takipçileri ünlü oyuncunun paylaşımlarına yoğun ilgi gösteriyor, binlerce beğeni yapılıyor ve çok sayıda da yorumlar yapılarak oyuncuya övgülerde bulunuluyor.