Ana sayfa Dizi Haberleri Sakla Beni dizisinin reytingleri iyi değil ama şikayetler bitmek bilmiyor!

Sakla Beni dizisinin reytingleri iyi değil ama şikayetler bitmek bilmiyor!

tarafından ker_def

Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in başrollerinde yer aldığı Sakla Beni isimli dizi perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Dizinin hikayesinden çok etkilenmediğini söyleyen ve fazla zaman ayırmak istemedikleri için ilk bölümü bile tamamlamadıklarını belirten birçok izleyici vardı. Ancak geniş bir izleyici kitlesi de diziyi başrol oyuncularının çekiciliği dolayısı ile takip etmeyi tercih etti.

Reytinglere bakıldığı zaman ilk bölümün ortalama oranların altında gerçekleştiği de görülüyor.

Tüm kişiler kategorisinde 12. olabilen dizi, AB grubunda günü sekizinci olarak tamamlarken, ABC1’de ise dokuzuncu olabildi.

Ancak dizinin ilk bölümü sonrasında sosyal medyada iki çocuk arasında yaşanan bir sahne büyük tepki çekti.

Öyle ki konu çok büyüdü işe Aile ve Sosyal Hizmetler Başkanlığı da dahil oldu. Kurumun başındaki isim olan Mahinur Özdemir Göktaş’dan Sakla Beni dizisiyle ilgili şikayet yapıldı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na yapılan şikayet, sosyal medyada da büyük tepki çeken iki çocuğun arasındaki sahne ile ilgiliydi.

Sahnede çocuğa yönelik ihmal ve istismar uyandırabilecek yönlendirmeler olabileceğine yönelik olarak daha dizi başlamadan şikayetin Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na iletildiği de ortaya çıktı.

Sakla Beni dizisi reytinglerde çok iyi sonuçlar alamadı ama sosyal medyada çocuğa yönelik istismas ve ihmal iddiaları üzerinde büyük bir eleştirinin ortasında kaldı. Dizinin ikinci bölümünde neler yaşanacağı ve reytinglerin bu durumdan nasıl etkileneceği de merak konusu oldu.