Ana sayfa Dizi Haberleri Ulaş Tuna Astepe hayranlarını endişelendiren dizi gelişmesi!

Ulaş Tuna Astepe hayranlarını endişelendiren dizi gelişmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ulaş Tuna Astepe, uzun süredir Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi için büyük çaba harcıyor. Dizi son yılların en büyük prodüksiyonlarından birisi oldu ve milyonlarca izleyiciden de büyük ilgi çekiyor.

Ulaş Tuna Astepe, 1988 yılında İzmit’te dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservetuvarı tiaytro Bölümünden mezun olan oyuncu, çok başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Hızır Reis karakteri ile bir kez daha gönülleri kazanan oyuncu, sette büyük talihsizlik yaşadı. Rol arkadaşı Engin Altan Düzyatan’ın koronavirüse yakalanmasının ardından Ulaş Tuna Astepe’ye de tüm ekip gibi, test yapıldı.

Ünlü oyuncunun da koronaya yakalandığı ve dinlenmek için evine çekildiği ortaya çıktı. Cemre Gümeli de koronavirüse yakalandı ve dizinin 3 oyuncusunun da durumu iyi olduğu ortaya çıktı..

2010 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, Karadayı dizisindeki Orhan karakteri ile büyük popülerlik kazandı.

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Tahir Kaleli olarak da akıllara yazılan ünlü oyuncu, Hızır Reis karakteri ile Barbaroslar dizisinin başrolünde yer alıyor.