Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisine yeni isimler geldi, hazırlıklar göz kamaştırıyor!

Alparslan dizisine yeni isimler geldi, hazırlıklar göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizinin devamı niteliğinde olan Alparslan dizisi, yakında TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak. Büyük Selçuklu Devleti’nin önemli sultanlarından Alparslan’ın hayatının anlatılacağı dizinin hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Alparslan dizisine katılan isimler de gün geçtikçe ortaya çıkıyor… Uyanış Büyük Selçuklu’dan diziye Mehmet Özgür ile Mim Kemal Öke’nin geçiş yaptığı daha önce ortaya çıkmıştı. Diğer tüm isimlerle yollar ayrıldı ama bu iki tecrübeli isim Alparslan’ın kadrosunda yer almayı başardı.

3 sezon sürecek olan dizinin başrolünde Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisini izleyeceksiniz. Alparslan, çok iddialı bir proje olarak geliyor ve Emre Konuk da uzun süredir hazırlıkları titizlikle sürdürüyor.

Geniş bir kadrosu bulunan dizi için hazırlanan yeni plato da merakla bekleniyor… Ağustos ayının içinde Alparslan ekibi çekimlere başlayacak. Yani hazırlıkların son aşamasına gelindi. Diziye yeni katılan isimler de var.

Geçen sezon Ramo’da çok başarılı işlere imza atan yönetmen M.Çağatay Tosun, Alparslan dizisinin yönetmenliğini yapıyor. Erdinç Gülener ve Barış Bağcı’nın diziye katıldıkları daha önce ortaya çıkmıştı. Karakterler de netleşmeye başladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Erdinç Gülener, Alparslan’ın babası Çağrı bey olarak ekranda yer alacak. Barış Bağcı ise Alparslan’ın amcası Tuğrul beyi canlandıracak.

Alparslan’ın kız kardeşi Gevher olarak Esila Umut’u izleyeceksiniz. Alparslan’ın abisi Süleyman karakterinde ise Korel Cezayirli rolü kapan isim oldu.

Baraj dizisine sonradan katılan Gizem Karaca, Alparslan için düşünülen bir başka ünlü isim olarak ortaya çıktı. Görüşmelerin devam ettiği henüz anlaşmanın sağlanmadığı gelen bilgiler arasında.