Ana sayfa Dizi Haberleri Cemre ne harika bir annesin! Alev Alev’de Demet Evgar’ın bu sahnesi izleyiciyi bitirdi

Cemre ne harika bir annesin! Alev Alev’de Demet Evgar’ın bu sahnesi izleyiciyi bitirdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Alev Alev dizisinin dün akşam 3. bölümü yayınlandı. Demet Evgar’ın Cemre karakteri ile yine harika bir performans sergilediği bir bölüm oldu… Cemre’nin kızı ile birlikte yeni bir hayata, bir hayale doğru araç ile yolculuk yaptığı anlardaki sözleri de herkesin duygularına hitap etti.

Anne ve kız sahnesinde çalan Nil Karaibrahimgil’in “Benden Sana” isimli şarkısı da çok anlamlıydı… Dizi hayranları Cemre için birçok yorumda bulundu. Dizinin en sevilen yanlarından birisinin her şeye rağmen güçlü görünmek olduğu da sosyal medyadaki izleyici yorumlarına yansıdı.

“El ele tutuşup şarkı söylemeleri Cemre’nin gözlerinin dolması sesi çok iyiydi” diye yorum bırakan dizi hayranlarını, anne olmanın herkesin başarabileceği bir şey olmadığını da bu sahneden sonra çok daha iyi anladıklarını belirten yorumlarda bulundu.

Anne ve kızın şarkıya birlikte eşlik etmesinin yanı sıra, “Yaralayacak sanacaksın ama hep sen kazanacaksın” şeklindeki şarkının sözü ise birçok kişinin dilindeydi… “Cemre ne harika bir annesin” diyen yorum bırakan birçok izleyici, bu sahneden çok etkilendiklerini dile getirdi.

İşte Nil İbrahimgil’in şarkısının da yer aldığı o sahnenin duygusallığı ve Cemre’nin gözyaşları birçok izleyiciyi adeta bitirdi…