Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in Kalk Gidelim dizisine bebek geliyor!

TRT1’in Kalk Gidelim dizisine bebek geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim dizisi Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. TRT1’de 4. sezonunu geçiren dizi, eğlenceli bir Anadolu hikayesini yansıtıyor. Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde çekimleri devam eden Kalk Gidelim’in şimdiye kadar 129 bölümü yayınlandı.

Cumartesi akşamlarından Perşembe’ye kaydırıldıktan sonra Kalk Gidelim ciddi bir izleyici kaybı yaşadı. Dizinin hayranları Cumartesi günlerine alışmıştı ve hafta için yeni bölümleri izlemekte zorlanıyor. Birçok Kalk Gidelim hayranı internetten diziyi izlemeye devam ettiklerini belirten yorumlarla sosyal medyada dikkat çekiyor.

Ekranda ise 2’li reyting oranlarına sıkışan dizi daha önce ilk 10 program listesinde yer alırken, şimdi bu listeye giremez oldu. Ufuk Özkan, Erkan Sever , Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer’in başrollerinde yer aldığı dizinin 130.bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Kalk Gidelim dizisinde hamilelik meselesi haftalardır bir şekilde hikayede yer almaktaydı. Yine bu konu üzerinde eğlenceli bir ortam oluştu. Diziye bebek geliyor desek yanlış olmayacak herhalde. Tabii ki senaristler bilir ama davullar ve zurnalar çaldı, dizide bebek heyecanı fragmana yansıdı.

İşte Kalk Gidelim dizisinin 26 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan 130.yeni bölümünden ilk fragman: