Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Celiloğlu diziler konusunda çok şaşırtan bir karar aldı!

Deniz Celiloğlu diziler konusunda çok şaşırtan bir karar aldı!

tarafından ker_def

Deniz Celiloğlu, sinemaya ağırlık verdi ve dizileri de geri plana attı.

Kanıt isimli dizide canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan Deniz Celiloğlu, son olarak Show TV’nin bu sezon başında izleyicilerle buluşan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde yer aldı.

Dizi kısa sürede ekrana veda etmişti. Diziler konusunda rahatsızlığını dile getiren Deniz Celiloğlu, Sözcü gazetesinin sorularını yanıtladı.

“Büyük konuşmayayım ama dizi yapmayacağım” ifadelerini kullanan Celiloğlu, dizilerin eskisi kadar çok da izlenmediğine vurgu yaptı. Gençlerin dizi izlemediklerini veya Türk dizisi izlemediklerini anlatan Deniz Celiloğlu, gelecekle ilgili tahminde bulundu.

Dizi filmlerin ileride tedavülden kalkacağı öngörüsünde bulunan Deniz Celiloğlu, yerine nasıl bir sistemin geleceğini şöyle anlattı:

“Herkesin kendi kanalı olacak. Ben çekeceğim diziyi, izleteceğim sponsor bulacağım. Emekleme dönemi ama çok az zaman kaldı. Sinema hiç ölmeyecek. Büyük ekran olsun, YouTube olsun, telefon ekranı olsun fark etmiyor. Değerli şeylerin yapılması ve ayakta kalması için sinema seyircisinden daha çok sahip çıkmasını istiyorum. Bizim Son Çıkış gibi filmi bütün Türkiye’de herkesin gözünün önüne getirebileceğimiz reklam bütçemiz yok. Bunların aranıp bulunması da gerekiyor. Seyirci arayıp bulacak. Arkalarda ne kalmış bakması, sahip çıkması, araması, sorması lazım.”