Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma iddiasını yalanlayan Nilperi Şahinkaya’nın dikkat çeken bir başka dizisi var!

Yasak Elma iddiasını yalanlayan Nilperi Şahinkaya’nın dikkat çeken bir başka dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nilperi Şahinkaya hakkında Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olduğu şeklinde iddialar vardı. Ancak oyuncu bunu yalanladı ve başka bir projesinin bulunduğunu anlattı. Oyuncu, “Yasak Elma’nın kadrosuna 2021’de dahil olmuştum. 13-15 bölüm oynamıştım” diye konuştu.

7 Mayıs’ta izleyicilerle buluşan TRT’nin dijital platformu Tabii’de Derin Mor isimli yeni bir dizi yayınlanmaya başlandı. Bu dizinin kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Nilperi Şahinkaya. Dizinin hikayesinde Deniz Celiloğlu ile başrolü paylaşan oyuncu, çok iyi bir proje çektiklerini anlattı.

Nilperi Şahinkaya, “TRT Dijital platformu Tabii’ye bir iş çekiyoruz. İsmi Derin Mor, çok güzel ve distopik bir iş. Gerçekten güzel olacak” açıklamasında bulundu. 1988 yılında Senegal’ın Dakar kentinde dünyaya gelen ünlü oyuncu, 2009 yılından bu yana sektörde yer alıyor.

Deniz Yıldızı ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizi projeleri ile popüler hale gelen Şahinkaya, Kiraz Mevsimi dizisinde de Şeyma karakteri ile yer almıştı.

Yasak Elma dizisinde Cansu karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca son dönemde Aynen Aynen, Nasıl Fenomen Oldum ve Erşan Kuneri isimli dijital projelerde yer aldı.

Yasak Elma iddiasını yalanlayan Nilperi Şahinkaya'nın dikkat çeken bir başka dizisi var! 7

Şimdi de Tabii platformunda izleyicilerle buluşmaya başlayan Derin Mor isimli dizinin çekimlerinde yer alan oyuncu, başrolde yine başarılı performansı ile dikkat çeken isimlerden Deniz Celiloğlu’nun partneri oldu.

Deniz Celiloğlu da 2010 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve Kanıt isimli polisiye dizideki Selim karakteri ile hafızalara yerleşti.

Çalıkuşu, Gecenin Kraliçesi, O Hayat Benim, Poyraz Karayel ve Siyah Beyaz Aşk dizilerinde de izlediğimiz Deniz Celiloğlu, uzun süredir televizyondan uzakta ama sinema ve dijital projelerde yer almaya devam ediyor.

Derin Mor dizisinin fragmanı da ilgi çekici. Ayrıca dizinin konusunu da haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Derin Mor Dizisinin Konusu: Arif ve kızı Ela, güneşte yaşanan bir patlama sonrası şehirdeki büyük kaos sebebiyle komşuları Melek ve bir grup insan ile ambulansla şehirden kaçmaya çalışırlar. Herkes için yüzleşmelere gebe olacak bu yolculuk, yıllardır modern hayatın altında ezilmiş Arif’i adeta yeniden hayata bağlar.