Ana sayfa Sosyal Medya Cennet Mahallesi dizisinin küçük yıldızı büyüdü, evlilik yolunda ilk adımı attı!

Cennet Mahallesi dizisinin küçük yıldızı büyüdü, evlilik yolunda ilk adımı attı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-2004-2007 yıllarında Show TV’de yayınlanan ve o döneme damga vuran komedi türündeki Cennet Mahallesi adlı dizide rol aldığında henüz 8 yaşında olan ve dizide ‘Ayşe’ karakterini canlandıran Belemir Temizsoy artık bir genç kız.

Belemir Temizsoy, Cennet Mahallesi dizisinde oynadığı dönemde usta oyuncu Melek Baykal’ın canlandırdığı ‘Pembe’ karakterinin küçük kızı ‘Ayşe’ olarak akıllarda yer etmişti.

Şu anda 26 yaşında olan o dönemin minik oyuncusu evlilik yolunda ilk adımı attı. Belemir Temizsoy, Mert Can adındaki erkek arkadaşıyla nişanlandı.

Cennet Mahallesi dizisinin küçük yıldızı büyüdü, evlilik yolunda ilk adımı attı! 8

Belemir Temizsoy instagram hesabından paylaştığı nişan fotoğraflarına; “Dünyanın her türlü kötülüğünden uzak kalmış kalbin iyi ki benimle kesişti” notunu düştü.

Oyuncu, küçük yaşlarda Çiçek Taksi ve Cennet Mahallesi dizilerinde rol almış ve özellikle Cennet Mahallesi dizisinde oynadığı ‘Pembe’nin küçük kızı ‘Ayşe’ rolüyle akıllarda yer edinmişti.

Cennet Mahallesi dizisinin küçük yıldızı büyüdü, evlilik yolunda ilk adımı attı! 9

Cennet Mahallesi’nden sonra herhangi bir projede rol almayan ve hemşire olan Belemir Temizsoy, son yıllarda sosyal medya influencerliği yapıyor.

Aile arasında gerçekleşen bir törenle evlilik yolunda ilk adımı atan Belemir Temizsoy’a takipçileri de yorumlarıyla mutluluklar dilediler.