Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir hukuk dizisi geliyor! İçimizdeki Ateş hukuk dünyasını farklı bir gözden anlatacak!

Yeni bir hukuk dizisi geliyor! İçimizdeki Ateş hukuk dünyasını farklı bir gözden anlatacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hukuk dizileri geçtiğimiz kış sezonuna damgasını vurdu. Yargı, Hakim, Mahkum, Evlilik Hakkında Her Şey’in aralarında bulunduğu diziler hukuk dünyasında yaşananları izleyicinin karşısına çıkardı. Hukuk temalı dizilerden İçimizdeki Ateş sayesinde bu yaz da uzakta kalmayacağız. Ancak İçimizdeki Ateş bu sert dünyayı farklı bir gözden anlatacak.

ATV’nin yeni yaz dizisi İçimizdeki Ateş ilk bölümüyle ekrana gelmek için gün sayıyor. Yapımını Fabrika Yapım’ın yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği İçimizdeki Ateş’in çekimleri son hız devam ediyor. Dizinin ilk bölümünün ne zaman ekrana geleceği hala açıklanmadı.

İçimizdeki Ateş, kış boyunca büyük bir furya halinde devam eden ve izleyicilerin de büyük ilgisini çeken hukuk temalı dizilerden yeni bir tanesi. Ancak İçimizdeki Ateş bu dünyayı farklı bir gözden, gençlerin dünyasından anlatacak.

Yeni bir hukuk dizisi geliyor! İçimizdeki Ateş hukuk dünyasını farklı bir gözden anlatacak! 7

İçimizdeki Ateş dizisinde hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra Yener Hukuk Bürosu’nda stajyer avukat olarak çalışmaya başlayan ve gerçek hayatın dikenli yollarında yürürken birbirlerinden güç alan gençleri Mert, Bahar, Hale ve Ege, yaz ekranının çok konuşulan isimleri olacak.

Çekimleri İstanbul’daki setlerde tüm hızıyla devam eden dizinin seti uyumlu ve neşeli çalışma ortamıyla dikkat çekiyor. Genç yıldızların usta isimlerle buluştuğu dizinin yönetmenliğini Murat Onbul üstlenirken, senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz, Nur Özlem Elginöz yazıyor.

Z kuşağının iş hayatında başarılı olabilmek için dişe diş mücadelesini anlatacak olan İçimizdeki Ateş dizisinde İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ve Demirhan Demircioğlu gibi genç isimlere deneyimli oyuncular Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu eşlik ediyor.