Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci uzun süredir dizi tercihleri ile dikkatleri çekiyor!

Ceyda Düvenci uzun süredir dizi tercihleri ile dikkatleri çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, bir dönem televizyon dizilerinin vazgeçilmez isimlerinden birisi olmuştu. 1977 yılında Bursa’da dünyaya gelen oyuncu, 1990’lı yılların sevilen dizileri Tatlı Kaçıklar, Ruhsar gibi dizilerinde dikkat çekmeye başlayan isimler arasındaydı.

Birbiri ardına birçok dizide rol alan, farklı kadın karakterleri ile hem deneyim kazanan hem de yeteneklerini sergileyen oyuncu, 2006 ile 2009 yıllarında büyük başarılar kazanan Binbir Gece dizisinin Bennu’su olarak akıllara yazıldı.

Yine uzun süreli dizilerden Umutsuz Ev Kadınları projesinde de başrolde bulunan oyuncu Elif karakteri ile birçok izleyicinin aklında ve kalbinde yer alıyor.

Bir ara birbiri ardına televizyon dizilerinde izlediğimiz Ceyda Düvenci, 2018 yılından sonra karar değiştirdi. Artık haftalık yayınlanan ve yoğun bir emeğin ürünü olan 120 dakikanın üzerinde bölümleri ile dizi oyuncularını çok zorlayan televizyon yapımlarında Ceyda Düvenci’yi göremiyoruz.

NTV’de yaptığı programda meslektaşlarını ağırlayarak son dönemde dikkat çeken oyuncu, ayrıca dijital projelere odaklanmış durumda. Öğrenci Evi, Kal, Prens isimli dijital projelerde varlık gösteren Ceyda Düvenci, 16 Haziran’dan itibaren izleyicileri farklı bir dünyanın içine çekecek.

Ceyda Düvenci uzun süredir dizi tercihleri ile dikkatleri çekiyor! 7

Oyuncunun yeni dizisi de çok farklı bir teknik ile çekilen herkesi şaşırtabilecek bir yapım olarak gözüküyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ceyda Düvenci’nin yanı sıra; Giray Altınok, Derya Pınar Ak, Çağdaş Onur Öztürk, Canberk Gültekin, Burak Topaloğlu, Serdar Orçin, Aslı Tandoğan, Bahadır Vatanoğlu, Yılmaz Gruda, Onur Özaydın ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimler bulunuyor.

Peki Prens nasıl bir dizi ve farklılıkları neler?

Tarihin ihtişamlı imparatorluklarına komediyle yaklaşan yeni dizi ‘Prens’, 16 Haziran itibariyle izleyici karşısına çıkacak. Kimsenin umrunda olmayan bir tarihte, kimsenin umrunda olmayan bir ülke Bongomia’nın hiç sevilmeyen Prens’i ve başına gelenler kahkahalara sebep olacak.

Avrupa ve ABD sinemasında kullanılan ‘Virtual Production’ adı verilen sanal prodüksiyon teknolojisi ile çekilen ‘Prens’, dünyada bu tekniğin %85-90 oranında kullanılarak yapıldığı nadir projeler arasında.

Farklı mekânlarda ve zamanlarda çekilebilecek görüntülerin yalnızca tek mekanda çekilmesine olanak sağlayan teknoloji, oluşturulan sanal mekanlarla oyuncular ve yönetmene çekim anında sinematik bir deneyim yaşatıyor.

‘Prens’ gerçekleştirdiği birçok ilklerle izleyicileri güldürmek için gün sayıyor. Dizi, 16 Haziran itibariyle tüm bölümleriyle Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de yayına girecek.