Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin ikinci sezonu için izleyiciler önemli uyarılar yapıyor!

Çöp Adam dizisinin ikinci sezonu için izleyiciler önemli uyarılar yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanmakta olan Çöp Adam dizisi, 25. bölümü ile birlikte ara veriyor. Geçtiğimiz hafta Engin Altan Düzyatan yaptığı açıklamada sezonu tamamladıklarını söylemiş ama birçok dizi hayranı bunu dizinin biteceği şeklinde algılamıştı. Ancak Star TV’den yapılan ve 25. bölümün sezon finali olduğu duyurusunun ardından dizinin takipçileri de rahat bir nefes aldı.

Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan ikilisinin çok iyi bir sezon geçirmesinin yankıları sosyal medyada devam ediyor. Bu sezonun en ilgi çekici hikayelerinden birisiyle izleyicileri buluşturan Çöp Adam dizisinin gelecek sezonda da devam edecek olması takdirle karşılanırken, izleyicilerin bazı uyarıları da sosyal medya ortamına yansımaya başladı.

Dizinin ikinci sezonda daha iyi bir senaryo ile ortaya çıkması gerektiğini düşünen çok fazla kişi var. Kötülerin artık cezasını çekmesi gerektiğine inanan izleyiciler, ikinci sezonda yapılan kötülükleri bedellerinin ödetilmesine yönelik sahneler bekliyor.

Çöp Adam dizisinin ikinci sezonu için izleyiciler önemli uyarılar yapıyor! 7

Acı çeken bir Peri karakterini görmek istemediklerini de belirten Çöp Adam izleyicileri, Peri karakterinin iyileşerek güzel bir hayata doğru adımlar atmasını görmek istiyor.

Senaryodaki kopuklukların ve çelişen olayların yeni dönemde tekrarlanmamasının diziye daha güçlü reytingler getireceğini düşünen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor

Peri’nin psikolojik sorunlarına daha derinden gidilmesini, psikiyatri sahnelerinin odak noktası haline getirilmesi gibi istekler de var. Ayrıca Tamer karakterinin psikolojik sorunlarına daha güçlü şekilde odaklanılmasının da diziye ikinci sezonda güç katacağı değerlendirmeleri yapılıyor.

Dizinin zaman atlaması ile çok farklı bir dönemden başlama ihtimalini de değerlendiren izleyiciler, bunu pek de istemiyor.

Peri karakterinin anneliği tatması için bebeği ile ilk zamanlarının gösterilmesini isteyen dizinin takipçileri, hikayenin bittiği yerden başlamasını arzu ediyor.

Peri karakterinin bebeği ile ilgili konular ve annelik halleri Çöp Adam dizisinin ikinci sezondaki başarısını çok fazla etkileyecek gibi gözüküyor.