Ana sayfa Dizi Fragmanları Kısmet dizisi 1. bölümünde neler olacak?

Kısmet dizisi 1. bölümünde neler olacak?

tarafından ker_def

Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar’ın başrollerinde yer aldığı Fox TV’nin heyecanla beklenen yaz dizisi Kısmet başlıyor. 16 Haziran Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizi karmaşık bir aşk hikayesi olarak izleyicileri etkileyecek.

Duygu yüklü hikayesi ve etkileyici oyuncu kadrosuyla birlikte Kısmet dizisinin yaz döneminde televizyon dizisi izlemek isteyenlere farklı bir alternatif olması bekleniyor. Doğan ile Melike karakterlerinin aşkını izleyeceğimiz dizinin oyuncu kadrosunda; Cenan Adıgüzel, Lale
Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar gibi dikkat çekici isimler bulunuyor.

Peki Kısmet dizisinin 1. bölümünde neler olacak? İşte detaylar: Melike, iki sene önce evlendiği Taner’den boşanmaya karar vererek, yeniden anne babasının evine geri döner.

Döndüğünde de, çocukluk aşkı Doğan’ı iki sene önce nasıl bıraktıysa öyle bulur. Balkonda ve yalnız… Melike’nin bu geri dönüşü, Doğan’ın aklını karıştırır. Bu duruma da en çok Doğan’ın annesi Sema sinirlenir.

Çünkü Melike’nin gelmesinin, oğlunun nişanlısı Ceylan’la aralarını bozacağını düşünür. Nitekim, yanılmaz da. Kafası karışan Doğan, iki kadın arasında kalmıştır. Sevdiği Melike’nin mi, yoksa onu seven Ceylan’ın mı peşinden gidecektir?