Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci ve Şükran Ovalı aynı projede buluşuyor!

Ceyda Düvenci ve Şükran Ovalı aynı projede buluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1977 yılında Bursa’da dünyaya gelen Ceyda Düvenci, son yıllarda iki dijital dizide kısa süreler yer almak dışında başka bir projede bulunmadı. Öğrenci Evi ve Prens isimli dijital dizilerde yer alan oyuncu, 4 yıl sonra yeniden sinema setlerine dönüş yapıyor.

1985 yılında İzmir’de dünyaya gelen Şükran Ovalı da son dönemde nadiren projelerde görünüyor. Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katılan oyuncu, ayrıca Şeref Bey isimli dijital dizide de Suna karakterini canlandırdı.
2017 yılında Poyraz Karayel Küresel Sermaye filminde yer alan oyuncu, 5 yıl aradan sonra yeniden sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Son yıllarda pandeminin de etkisiyle geri planda duran iki önemli kadın oyuncunun yeni bir proje ile setlere dönüşü hayranlarını memnun etti.

OGM Pictures imzasını taşıyan Gidenler isimli sinema filminin yönetmenliğini Ozan Açıktan yapıyor. Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in başrollerinde yer aldığı film, bir aşk hikayesini anlatacak.

Dolunay Soysert, Berrak Tüzünataç ve Ersin Arıcı’nın da kadrosunda yer aldığı filmin okuma provaları devam ediyor ve yakında da ekibin sete çıkması bekleniyor.

Ceyda Düvenci ile Şükran Ovalı hayranları, uzun süredir izleyemedikleri iki başarılı ismi yeni rolleriyle bu etkileyici filmde seyretme şansını elde edecek.