Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisine Mehveş geldi!

Kanunsuz Topraklar dizisine Mehveş geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümlerinde yeni bir karakter göreceksiniz. Ünlü oyuncu Emel Çölgeçen, dizinin kadrosuna dahil oldu.

Zonguldak’taki madenciler ile maden sahipleri arasındaki hak mücadelesini anlatan, büyük bir aşkın da sıcaklığının yaşandığı dizi Fox TV’de yayınlanıyor. Gold Film imzası taşıyan ve 1939 yılında geçen hikayeye Emel Çölgeçen, Mehveş isimli karakter ile dahil oldu.

Tiyatro, sinema ve dizi filmlerde birbirinden farklı karakterlere hayat veren Emel Çölgeçen, bu haftadan itibaren dizinin hikayesinde yer alacak. Mehveş karakteri Esra Bilgiç’in canlandırdığı Gülfem’in İstanbul’dan gelen teyzesi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Kanunsuz Topraklar dizisine Mehveş geldi! 19

Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili ve Kaan Taşaner’in paylaştığı dizinin reytingleri ise iyi gitmiyor. Diziye yönelik izleyici ilgisinin azalması büyük bir sorun olarak göze çarpıyor. Yeni karakterin de diziye güç katması bekleniyor.

Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği “Kanunsuz Topraklar”, merak uyandıran heyecan dolu yeni bölümleriyle her çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.