Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceylin Atik’in öldürülmesi olayında çok ilginç gelişmeler yaşanıyor

Ceylin Atik’in öldürülmesi olayında çok ilginç gelişmeler yaşanıyor

tarafından ker_def

Ceylin Atik’in öldürülmesi olayında soruşturma derinleştirildi. şüpheli konumdaki komşu kadın Ş.T.’nin hayat hikayesinde çok ilginç nokktalar ortaya çıktı.

Küçükken çocuğu olmayan halasına evlatlık verilen Ş.T.’nin ayrıca iki çocuğunu doğumlarından sonra kaybettiği ortaya çıktı.

Bu gelişmeler üzerine polis soruşturmayı derinleştirdi. Gözaltındaki Ş.T.’nin Ceylin kayıpken küçük kızın büyükbabası ile babaannesine yakınlık gösterdiği, onları teselli etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Ş.T.’nin, Ceylin’in kaçırıldığına dair cep telefonu mesajının gelmesinden sonra da büyükbaba Mustafa Atik’e “Bu kişiyi bulursam parçalayacağım, lime lime edeceğim” dediği öğrenildi.

Soruşturmada sıcak bir gelişme yaşandı. Ş.T.’nin 1.5 yaşında ve 6 aylıkken yaşamlarını yitiren çocuklarıyla ilgili de araştırma başlatıldı.

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde, 10 yaşındaki Ceylin Atik’i öldürdüğü ileri sürülen Ş.T. ile ilgili polis önemli bir araştırma daha başlattı. Ş.T.’nin 1,5 yaşındaki kızı beşikten düşerek hayatını kaybetmiş, ardından dünyaya gelen diğer kızının 6 aylıkken hastalık sonucu can verdiği öğrenilmişti.

Polis Ceylin Atik’in hayatını kaybetmesinin yanı sıra Ş.T.’yle ilgili komşularının ve tanıdıklarından aldığı bilgiler sonrasında ölen iki çocuğuyla ilgili de inceleme kararı aldı. Hastane kayıtlarından o zaman hazırlanmış resmi evraklarda araştırmaya alındığı öğrenildi.

Minik Ceylin’i yaklaşık 7 yıldır görmeyen annesi cenazede gözyaşlarına boğuldu. Olayı aynı gün eve gelen polislerden öğrendiğini ifade eden Ayşe Yılmaz, “Kızımı benim kaçırdığımı düşünmüşler. Keşke ben kaçırsaydım da böyle olmasaydı. Kızımın psikolojisi bozulmasın diye yıllardır aramadım. Anneyim ben. Her gün ağlıyordum.” dedi.