Ana sayfa Dizi Haberleri Ceylin’in annesi noktayı koydu! Yargı dizisinde dikkat çeken sahne!

Ceylin’in annesi noktayı koydu! Yargı dizisinde dikkat çeken sahne!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın sevilen dizilerinden Yargı’nın yeni bölümü yarın akşam (30 Ocak) yayınlanacak. İzleyici, merakla dizide Engin’in katilinin kim olduğunun açıklanmasını bekliyor. Pazar akşamlarının yeni heyecanı Yargı dizisi, aksiyon ve polisiye hikayenin yanı sıra aşk hikayesiyle de izleyicinin kalbini çalmaya devam ediyor.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, pek çok kişinin gönlünde şimdiden ‘Yılın En İyi Dizi Çifti’ ödülünü aldılar bile! Aynı zamanda 18. bölümü yayınlanacak olan dizi, kimi kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen ödül törenlerinde de yine pek çok ödül almaya başladı.

Yargı, hiç şüphesiz Kanal D’nin başarılı bir yapımı olarak ekranın unutulmazları arasına girmeye şimdiden aday! Güçlü kalem Sema Ergenokon’un senaryosu, tahmin edilemez sonuçlar ve olaylarla izleyiciyi her hafta daha da heyecanlandırıyor.

Çoğu zaman soruyu uzatmayıp cevabı bir iki bölüm içinde vermesi, dizinin takipçilerini de sıkmıyor. Çünkü arkasından gelen son derecek zekice hamlelerle bu kez bambaşka sorular ve yanıtlar peşine düşürülüyor izleyici.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, daha önce Aşk 101 dizisinde de çok iyi bir uyum yakalamışlardı. İki oyuncu, bu kez Yargı’da Ceylin ve Ilgaz olarak başarılı oyunculukları ile büyük beğeni kazanıyorlar. Diziyi izleyenler Ilgaz ve Ceylin’in, İnci’nin davasında adli takip yapabilmek için evlendiklerini biliyor.

Ceylin'in annesi noktayı koydu! Yargı dizisinde dikkat çeken sahne! 7

Ancak kağıt üstündeki bu evlilik bir süre ailelerden gizli kalsa da artık herkes öğrendi. Özellikle bir önceki bölümde Ceylin’in annesi Gül, kızını cezaevinden çıkarıp getirmesi için Ilgaz’la konuşurken, gerçeği bildiğini de göstermişti. Ceylin çıktığında akşam yemeğine Ilgaz’ın da çağrılması, konu konuşulmasa da dikkat çekmişti.

18. bölüm fragmanında ise Gül, Ceylin’in ofisine gittiğinde, ikisinin birlikte kaldıklarını farkediyor. Sonrasında da Ilgaz’ın babası Metin ile konuşuyor. “Ama şimdi ben ne zaman görsem bunlar yanyanalar. Babası burada yok ama ben varım. Her işin bir usulü vardır, bir adabı vardır. Kısacası bu işin bir adını koyalım…” sözleriyle Ceylin’in annesi, artık bu evliliğin herkesçe bilinmesi için bir adım istediğini ilan ediyor. Görünen o ki Ceylin ve Ilgaz’ın mecburi evlilikleri, küçük bir davet veya düğünle de cümle aleme duyurulacak!

Zaten Ilgaz ve Ceylin de artık aşklarını saklamıyorlar. Birbirlerine iyice yakınlaşan ikili, kağıt üstündeki evliliklerini şimdi gerçekten yaşamaya başladılar. Aileler için de durum netleşecek artık…

Önümüzdeki bölümlerde Ilgaz ve Ceylin’i gelinlik ve damatlıkla görürseniz şaşırmayın! İşte 18. bölüm fragmanı…