Ana sayfa Dizi Analiz Arka Sokaklar’da Rıza baba geri döndü, hem ekibin hem de izleyicilerin keyfi yerine geldi

Arka Sokaklar’da Rıza baba geri döndü, hem ekibin hem de izleyicilerin keyfi yerine geldi

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erler Film’in fenomen dizisi Arka Sokaklar, 612. bölümüyle yine Cuma günü milyonları Kanal D ekranlarının karşısında topladı.

Suikaste uğrayan Rıza Baba karakterinin öleceği ve Zafer Ergin’in Arka Sokaklar’dan ayrılacağı sosyal medyada konuşulmaya başlayınca dizi son dönemlerin reyting rekorunu kırmıştı geçtiğimiz haftalarda. Önceki bölüm ise Rıza Baba hastaneden Amerikalı suç örgütünün eline düşmüştü. Ekibi dağıttığı için Rıza Baba’yı kurtarmaya kimsenin gelmeyeceğini düşünen Victoria, büyük bir zafer kazandıklarını düşünse de Mesut liderliğinde ekip üyeleri tarafından yenilgiye uğratıldılar ve ekip Rıza Baba’yı kurtardı.

Tekrar hastaneye yatan Rıza Baba, evladı gibi gördüğü Mesut’un ziyareti ve konuşması üzerine onu affeder. Selin’in, Malatya’ya tayin edilmesi ise Mesut’u harekete geçirmiştir. Evlilik teklifine Selin’in evet demesiyle hazırlıklar başlar.

29 Ocak, Cuma günü yayınlanan 612. bölümdeyse Noyan, koruma polisliğini yapan Ezgi’yi kaçırır. Ezgi’ye ulaşamayan ekip durumdan şüphelenir. Bir şizofren olan Noyan, Ezgi’yi kafese kapatmıştır. Rıza Baba da tüm bağlantılarını ortaya koyar ve ekiple birlikte peşlerine düşerler.

Rıza Baba önceki bölümlerde her ne kadar kendisinden habersiz hareket ettikleri ekibe kırgın olsa da 15 yılı deviren bir ailedir onlar.